Nagyon hülye kérdés és tudom, hogy nem kéne paráznom ilyen miatt, de lehetek terhes?
Citalopramot szedek március óta, nagyjából 95kg, 163cm vagyok. Patnerem a fenekemre és a derekamra élvezett 9 napja. Nem éreztem, hogy lefolyt volna a vaginámhoz meg csiklómhoz. Szóval ezért is tartom abszurdnak azt, hogy terhes legyek, mert egyébként sem közösültünk. Viszont már több, mint másfél hónapja nem jött meg, és olvastam ilyenről, hogy terhesség tünetei és volt a héten szédülés meg a rekeszizmom is fájt/fáj. Ez jelent valamit? Meg mostanában kezdtem mozogni is, hogy valahogy sikerüljön leadni néhány kilót. A Citalopramnál fölsorolnak ilyen dolgokat, hogy szédülhetek, fájhat a fejem és menzeszzavarok is beállhatnak. Nagyon remélem, hogy csak erről van szó. Bocs, hogy ezzel fárasztok mindenkit, és amúgy is lehetetlennek tartom, de azért érdekelne, hogy Ti mit gondoltok. Lehetőleg értelmes válaszokat kérnék! És nopara, jártam bioszórára meg minden, csak akkor is. Valaki egészségügyi dogozó esetleg meg tudna nyugtatni?
23L
Tehát összefoglalva:
-szexeltetek, de nem került sperma a hüvelyedbe
-szedsz egy olyan gyógyszert, ami menzeszzavart okozhat
-késik a menzeszed
A kérdésed pedig az, hogy szerintünk ezek alapján terhesség okozza-e a késést.
A válasz: A gyógyszer okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!