Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek 5honapos terhes...

Lehetek 5honapos terhes normalis mensivel? 4-5 honaposan milyen jellegzetes terhes tunetek vannak, amik biztos h utal ra?

Figyelt kérdés
A mensim a szokott idopontban jon meg szokott mennyiseg, darabkas, es ugyanugy a szokasosan gorcsol. A melleim nem nottek, nem volt semmi tunetem. Viszont a hasam nagyobb es nem tudom h ez lehet azert mert hiztam vagy terhes vagyok, plusz vizelesi ingereim vannak, es sokszor csak ram jon h pisilnem kell es nem jon semmi. Illetve a pisiltem akkor utana meg erzem h kell pisilnem de csak elakadva jon par csepp. Ha el is mulik a pisiles erzes akkor is meg jon par csepp.

2016. júl. 8. 04:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12 hetes terhesen, 3 hónaposan nagyobb volt a hasam, 5 hónapos terhesen,20 hetesen már óriási volt. Most a 26 héten is akkora,mint egy 32 hetesnek. Szóval nem nézel ki terhes hasúnak.simán csak eszement vagy...A magzat mozgását is millióan érzik már 5 hónaposan,szóval kb semmi nem utal terhességre nálad.
2016. júl. 8. 07:17
 12/25 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel tesztet..?
2016. júl. 8. 12:13
 13/25 A kérdező kommentje:
Akkor valoszinu hogy valami hugyuti problemam van? Mert egyedul ezt a ket dolgot gondoltam terhessegi oknak a hasam meg a fura pisilesi ingert. Akkoriban mikor a vasemmel volt a baj akkor is volt ilyen vizelesi ingerem, csak akkor szurt melle a vesem is.
2016. júl. 9. 18:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Ja ed a teszt még kimutatna ha tenyleg 5honapos vagyok?
2016. júl. 10. 04:22
 15/25 anonim ***** válasza:
Igen, kimutatná.
2016. júl. 10. 08:32
 16/25 anonim válasza:
Ez nem lehet igaz!!!! Hány éves vagy? Minden normális nő venne egy tesztet. Azt,h 5 hónapos terhes vagy nem mutatja ki a teszt,csak azt h terhes vagy,vagy nem vagy terhes. Azt,h hány hetes vagy az orvos fogja megmondani. Nekem az jutott eszembe, h te csak szivatsz mindenkit itt. Nem lehetsz ennyire buta. Egyébként nem akarok rémületet kelteni benned,de ha fel van fúvódva a hasad már jó ideje és ételre nem lehet fogni és be is van keményedve daganat is lehet a méhben vagy petefészekben,de inkább petefészek daganat jele a puffadás. Légyszíves menj orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. júl. 11. 19:33
 17/25 A kérdező kommentje:
Az utobbi kerdesemmel arra gondoltam h még kimutatja-e, mert egy bizonyos ido utan mar nem olyan magas hormon szint h kimutassa. Es neha fel szoktam puffadva lenni de az azert szokott lenni mert sok folyadekot ittam es nem tudok elmenni pisilni es tartogatom. Az utan mindig felpuffadok.
2016. júl. 11. 20:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha megnézed, a következő táblázatban [link] láthatod, hogy még a 3. trimeszterben is termelődik annyi HCG, hogy egy egyszerű Rossmann-os teszt is megmutatja neked.

Vegyél tesztet, vagy menj el orvoshoz (vagy mindkettő), hogy megnyugodj végre!

2016. júl. 11. 21:03
 19/25 anonim válasza:
Én is ezt javaslom, teszt és orvos. De orvoshoz mindenképp menj el. Itt csak tanácsot kapsz vagy beszólást,de nem vagyunk orvosok vagy látók,h megmondjuk mi van veled.
2016. júl. 11. 21:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Inkabb felfazas mint terhesseg..
2016. júl. 12. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!