Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

18 napja voltam együtt a barátommal, vettem be esemény utánit is de rá egy hétre volt valami beágyazódás szerű vérzés, meg folyamatosan érzekterhességre utaló jeleket (hasgörcs, székrekedés, fehér hüvelyi folyás, néha szédülés). Ma megcsináltam a tesztet és elméletileg negatív, de én látok ott NAGYON NAGYON halványan egy másik csíkot is. A képen nem látszik annyira, amennyire én látom élőben de ha nagyon nézem én látom a képen is telefonról

2016. júl. 7. 18:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Ne viccelj már kislány... Ezt a nagyon-nagyon halvány csíkos dolgot itt olvastad sokszor, tudod, és emiatt látod is, mint mások, peteérés után 6 nappal :D ha butika vagy és ilyen keveset tudsz, akkor tudod mit? Védekezz! De foggal-körömmel, mert ha véletlen gyermeked születik, nem fogsz tudni neki mit átadni. halálra van ítélve az emberiség............
2016. júl. 7. 19:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Varj par napot es tesztelj ujra. Az abiztos...
2016. júl. 7. 19:33
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es: peteéréskor nincs HCG
2016. júl. 7. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Hát biztos én vagyok a vak, de nálam ez olyan hófehér... Semmit sem látok rajta. Ha akarom, persze láthatok rajta valamit, de ez nem két csíkos teszt.
2016. júl. 7. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Nemtudom ti hol lattok csikot....
2016. júl. 8. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Full negatív
2016. júl. 8. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

Kicsit szerkesztettem..

2016. júl. 8. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!