Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
4 napja kesik. Nem lenne jo, ha jonne a baba. Par hete volt egy kis baleset,de vettem be esemenyutanit. 2 hete tesztelek,gabriel kazettas teszt. Mindegyik negativ... Hetvegen jon a one step 10es erzekenysegu tesztje.... Igy egy honapja menstruacio vege utan 1 nappal viszont nem vedekeztunk..
2016. júl. 6. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Előfodulhat. Lehet hogy később fogant a baba... De az is benne van a pakliban hogy az esemény utáni tabletta szépen bekavarta a ciklusod. Mivel egy lórugásnyi hormon bomba és felboríthatja a hormon szintedet. 22 N
2016. júl. 6. 09:47
 2/4 A kérdező kommentje:

10es teszt mennyi ido alatt mutatja ki leghamarabb?

Ugy tudtam attol maximum előbb jonne meg

2016. júl. 6. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:

2nappal keses elott facelle kimutatta.

Nem vagy terhes bekavart a tabletta.

Remelem tudod h most iratnod kell fogamzasgatlot... mas ut nincs ha ujra baleset tortenne es megint beveszed nagyon megjarhatod.

A baratnomnek masfel evig nemjott meg a masodik ilyen tabletta utan, 3honap alatt vette be a kettot. Gyereke lombikkal lehet. A menzesze mestersegesen van meghozva

2016. júl. 6. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolso, nem biztos. En harom esemeny utanit vettem be egy fel ev alatt (sajnos igy alakult, kiszakadt az ovszer) megis 1 honap alatt helyrejott a ciklusom, es most varom a masodik babat. Mind a keffovel rendben van minden.

A kerdesre valaszolva abbol az egyszeri nem vedekezesbol lehet baba, de nem biztos, inkabb a hormontabletta kavart be. A teszt mar nagy valoszinuseggel kimutatna.

2016. júl. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!