Andrologiai vizsgálatra küldték a páromat. Kinek a párja volt már? Milyen vizsgálatok csináltak? Milyen eredményt kaptatok?
Ha jó a humora a párodnak, akkor nem lesz gáz.
Mintát kell vinni vagy helyben adni a kiskatonákból. A párom felhívta a kórházat, kapott időpontot, ott mondták, hogy ne legyen egy óránál későbbi a cucc. Úgyhogy reggel felkelés, minimális készülődés, vagyis kimostam egy kicsi mustáros üveget.:) Némi segítség a páromnak a hadsereg felállításához, aztán az üvegbe jutást már egyedül oldotta meg. Gyors zuhany, öltözés, kocsiba be. Én addig felöltözve egy zokniba csomagolva, a lábam között tartottam az eredményt. A kórházban én bejelentettem a kedvest, ő rohant az ajtóhoz. Beszedték a mintákat (persze, később, mint 1 óra). Kb. fél óra várakozás után egyenként behívták a pasikat, és megkapták az eredményt.
Nekünk jó lett, a doki gratulált is a mozgékonysághoz.
Kb. ennyi volt. Semmi fájdalmas vagy kellemetlen procedúra. Van, ahol esetlegesen megnézi a doki a külső dolgokat is, de itt nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!