Pont rosszkor jönne! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon fájnak a melleim!Más vagyok mint eddig!Minden reggel fáj a fejem!Hányingerem is van(néha)!Enni nem tudok max.1nap egyszer!Okt.10-ére várom a menzimet!
De ugy néz ki hogy szét megyünk a párommal!Ő nem teljesen ugy vélekedik a baba dologrol ahogy én!
2008. szept. 27. 20:06
1/10 anonim válasza:
Védekezni kellett volna. Ha összejött a baba, akkor meg viseld a következményeket, ez van. És itt arra gondolok, hogy ne menj abortuszra, mert azzal nem te viseled a következményeket, hanem az a szerencsétlen baba, aki semmiről nem tehet...
De lehet, hogy csak elkaptál valamit, és szó sincs babáról.
2/10 A kérdező kommentje:
Semmiképpen nem mennék abortuszra!!!Attol nagyon távol állok!!!!!!!!
2008. szept. 27. 20:34
3/10 anonim válasza:
Október 10 azért még elég messze van, én nem hiszem, hogy baba miatt érzed furán magad! Még csak tegnap-ma lenne peteérésed, szerintem!
4/10 A kérdező kommentje:
Nem ugy jönne rosszul csak már annyiszor probáltuk hogy kezd a kpcsolatunk bele fásulni!
2008. szept. 27. 20:54
5/10 A kérdező kommentje:
Egy baba sose jönne rosszul!Ugy érzem a baba akkor jön amikor akar jönni!!:)
2008. szept. 27. 20:55
6/10 anonim válasza:
Örülök, hogy ilyen normális felfogásod van! :)
De még tényleg korai lenne, hogy emiatt rosszul érezd magad.
7/10 anonim válasza:
szia! a mi kapcsolatunk is a meghalas szelen allt,az en parom se akart babat pont ez volt az allando vita targya,majd egyszer nem jott meg...most 36dik hetes vagyok es egyutt vagyunk es kijelenthetem h azota csak szebb es melyebb lett a kacsoltaunk ..imad,kenyeztet es minden vizsgalatra eljonn velem...sot meg sirva is fakadt mikor az uh kimutatta h kisfiu..tehat van remeny..:) gondold at...
8/10 anonim válasza:
Hát ezt ilyenkor úgy hívják, hogy post menstruációs syndróma. Nagy valószínűséggel meg fog jönni,még lehet ájulás érzésed is. Ha terhes lennél, akkor ilyen tüneteid még nem lehetnének,mert a terhességi hormonok még nem dolgoznak ilyenkor ilyen intenzíven. Szerintem egy kicsit pszichésen is rásegítesz a tünetekre.
9/10 anonim válasza:
Vessetek a mókusok elé, de én az első kommentet nem értem. Ha abortuszra menne akkor is ő viseli a következményeket, mert a baba már nem. Ha viszont megtartja akkor a baba viseli a következményeit, hiszen egyedül neveli föl, vagy egy új apukával. Ráadásul az első mondata ellent mond a másodiknak. Persze ha teheted tényleg ne menj abortuszra, de azt sem gondolom, hogy egy babát minden áron meg kell tartani. Sajnos vannak olyan extrém helyzetek, amikor a rosszabb megoldás a jobb. Remélem te nem ilyen helyzetben vagy. Sok sikert!
10/10 anonim válasza:
ha okt. 10-re várod, akkor még csak néhány napja volt peteérésed! Nem baba miatt van hányingered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!