Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztelhetek már, ha mára nem...

Tesztelhetek már, ha mára nem vártam?

Figyelt kérdés
Márc.31-én voltam együtt párommal,elvileg akkor volt ovum is,de ez nem tuti.Ma kellett volna megjönnie,de semmi.Szerintetek várjak még pár napot a tesztetl vagy már holnap ellöhetek egyet,érdemes?
2010. ápr. 14. 12:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tesztelj :) drukk
2010. ápr. 14. 12:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én tegnapra nem vártam de semmi! Nekem 30-án volt ovulációm! Neked van valami tüneted? Én holnap reggel tesztelek!
2010. ápr. 14. 12:56
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia,

A jobb tesztek már a nemvárt előtti 1-2 napban is szépen kimutatják, én a helyedben tuti nem bírnék várni :))

De persze ha nem lenne semmi, még akkor sincs ok aggodalomra, két nap múlva lehet még csík.

Én nemvárt előtti 1-2 napban teszteltem (nem szokott totálba pontos lenne de kb.) a Corax Be Sure nevű teszttel és erős csíkom volt pár másodpercen belül, majd két nap múlva ismét teszt és megint ugyanez :)

Drukkolok neked!

25 hetes kismama

2010. ápr. 14. 13:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem mertem még tesztelni,mert elég sok -tesztem volt már,igy kivárom akkor a hétvégét.Kedves második:nem tudom tünetnek nevezhetö-e,de tegnap reggel mikor felébredtem eléggé szédültem kb 4-5perci,ma meg iszonyatos hányingerem volt,de ez is kb 15percet tartott.Mensi tünet abszolut nincs,nem fáj ahasam meg a fejem se(nekem mindig szokott mikor megjön).
2010. ápr. 14. 13:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Sokat hallottam a qupido tesztröl,azt hol vehetnék?
2010. ápr. 14. 13:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Nekem iszonyú hányingerem van! Tegnap elmúlt 20 perc alatt, de ma egész délelőtt tartott sőt még most is kicsit. És néha érzem a mellem hogy feszül. Eddig nem volt semmi de ma megjelent egy kis fehér folyás. Reggel tesztelek. Majd ha tesztelsz írd meg légyszi mi lett az eredmény jó? köszi előre is :)
2010. ápr. 14. 13:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Nevezhető tünetnek,de én még 2 napot várnék,ezek a tesztek ugyanis nem mindig megbízhatóak. Ami tuti az a vérvétel. Vagy a dokinál uh. -de normális uh-s készülék!
2010. ápr. 14. 13:45
 8/15 anonim válasza:

Szia!

Én a nemvárt hetén egy termékenységi kalkulátort kipróbáltam és aznapra írta, hogy vérvételből már kimutatható a terhesség. Erre nagy felbuzdulásomra délután csináltam egy tesztet, amire előszőr azt mondtam, hogy szellemcsíkos. Páromna mutatom, hogy nézze meg szertinte volt csík csak halvány. Oké várunk. Elkezdtem furán érezni magam ami tök gyanús volt. Hát a nemvárt előtti napon reggel teszteltem ami közepes csíkos lett. Akkor már tudtam, hogy most sikerült. Azóta lett már egy erősebb tesztem is és jövő hétem megyek uh-ra.

Szóval remélem segítettem és szerintem tesztelj nyugodtan. Szorítok hogy ott legyen a babád.

2010. ápr. 14. 15:08
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)Neked utolso külön gratulálok.

Holnap veszek egy tesztet,hátha.....:)

2010. ápr. 14. 15:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok!! Ugyan ebben a cipőben járok!! Nekem sem jött még meg!! Remélem jelent valamit! Ez lenne a harmadik babánk! De én 13-án csináltam tesztet az nem mutatott semmit sem!! Lehet hogy még korai? Nem tudom! Nagyon görcsöl a hasam,este felkelek rá,és egész nap fáj mintha szét akarna hasadni,egyszer sem fájt ennyire a két terhesség alatt! Lehet azért mert egy éve szültem a második kislányunkat és minden egyes terhesség után egyre jobban fáj?!! Én is alig várom a holnapot! Mert tesztelek! Sok sikert mindenkinek! Bocsika hogy ennyit írtam meg kicsit bele is kérdeztem! Ne hari! :-))
2010. ápr. 15. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!