Hétfőre nem vártam. Nem is jött. Mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Semmi jele nincs a mensinek.a melleim viszon nagyon fájnak.Mensinél nem igazán szokott fájni.
Kimutat már vamit a one minute teszt??
2009. júl. 1. 22:08
1/13 anonim válasza:
Már bőven tesztelhetsz, most már ki kell hogy mutassa! Drukk!
2/13 anonim válasza:
Szia! ÖÖö szerda van, szóval én azt javaslom péntek reggel első vizeletből tesztelhetsz. Bevallom szerényen, a one minute tesztről úgy tudom 20-as érzékenységű, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Ajánlanám viszont a Gabrielt, Qupidot :) Ha nem bírod péntekig akár holnap reggeli első vizeletből is tesztelhetsz, de ha esetleg negatív lesz ne keseredj el, nem kizáró oka a terhességnek :):) Megy a drukk és jelentkezz majd az eredménnyel :):)
3/13 A kérdező kommentje:
köszi.
sztem akkor még várni fogok.volt már neg tesztem.nem szeretném ismét átélni.
2009. júl. 1. 22:16
4/13 anonim válasza:
Szia!
Röviden nekem a 2. napon nem mutatott semmit,majd a 9. napon is csináltam tesztet és az már mutatta halványan.Én is várom majd az eredményed:-))
üdv. 21 hetes km.
6/13 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló:a mensi elmaradása utáni 2. napon még nem mutatta ki neked ?
akkor még lehet nekem sem fogja.
2009. júl. 2. 15:50
7/13 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján is kimutatta, de ha vársz még, biztos jobb lesz.
8/13 anonim válasza:
5:30-as vagyok.
Igen nem mutatta kis sőt dokinál is voltam és ő sem érezte a terhességet.Majd csináltatott labort és az mutatta ki.
9/13 A kérdező kommentje:
holnap vagy holnapután tesztelek.Úgy izgulok.
Majd ide írok ,hogy mi lett.
2009. júl. 2. 22:13
10/13 A kérdező kommentje:
sziasztok ! Ma reggel teszteltem erős pozitív lett.:)
2009. júl. 3. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!