Péntekre (július 10) nem vártam, tesztelhetek már? Akár most is? Nem bírom ki reggelig.
5 nap késés után jó eséllyel most is pozitivat tesztelsz, ha babás vagy.
nekem 26. napon délután, már jól látszott a két csik
Csináld meg és ird meg az eredményt,szoritok
Lehet hogy nem kellett volna tesztelnem, sajnos negatív:S
Nem értem, cicim feszül, émelygek, fel vagyok puffadva és testápló szerű folyásom van. az előző terhességemnél is ugyanezek a tünetek voltak.
lehet korai volt a teszt, péntek reggel megpróbálom ha addig nem lesz semmi, azért köszi Lányok!!
reggel próbáld :) Ne add fel! Reggeli vizeletből jobb...főleg ilyen meleg napon hány liter vizet megittál? Nah ugye...még az elején vagy, eleve nem túl sok az a bizonyos hormon, hát még ha rengeteg folyadékkal a vizeletet is felhígítod. :)
SOk sikert :)
Nem mertem ma tesztelni, majd holnap reggel. Rögtön megírom hogy mi lett, nagyon izgulok, ráadásul mára kicsit lebetegedtem:S
Köszi!!!
Ma reggeliből is negatív, nem értem, felhívtam az orvosomat, hétfőn megyek hozzá ha addig nem jön meg, a végére járunk!
Köszi mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!