Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha peteéréskor magas lázam...

Ha peteéréskor magas lázam volt és esetleg teherbeestem, lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ilyenkor működik a mindent vagy semmit elv. ha sikerült teherbe esni, akkor nagyon-nagyon egészséges, erős géneket örökölt :))
2010. ápr. 13. 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2010. ápr. 13. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én pont tegnap olvastam erről az orvostudakozón,dr.Hamvas Ferenc írta,lehet oda is te tetted fel a kérdést de nem biztos.Szóval ő azt írta ha jól emlékszem,hogy ha megfogant magas láznál,akkor komoly fejlődési rendellenesség alakulhat ki,de nem minden esetben.Megkeresheted ha gondolod ha nem te írtad.De Czeizel Endrét kéne erről megkérdezni, Hamvas is ezt tanácsolta,ő azért tudja ilyenkor mi van:) (22h)
2010. ápr. 13. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:

bemásoltam neked amit írt az orvostudakozón,megtaláltam.

"Tisztelt Doktor Úr!

Azt szeretném megkérdezni Öntől, 39,0 fokos lázzal van -e esélye a fogantatásra, teherbe esésre.

Válaszát előre is köszönöm:

Tisztelettel Varga Anett"

"Kedves Anett! Ezt most nem kellene erőltetni, mert komoly probléma lehet belőle. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"

Kedves Doktor Úr!

Először is köszönöm válaszát! És milyen problémákra céloz?

Maradok továbbra is tisztelettel:

Anett

Kedves Anett! A magas láz kifejezett fejlődési rendellenességeket okozó hatása ismert, ezért nem ajánlatos így teherbe esni. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc

b

2010. ápr. 13. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2010. ápr. 14. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!