Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok ilyen körülmények között?
Ma egy hete vettem be esemény utánit, és ma barnás folyásom volt..a tablettát az előző menstruációm után 4 nappal vettem be(mivel alapból nagyon rendszertelen a ciklusom, nem mertünk kockáztatni),a következő menstruációm 20 nap múlva lenne.
Ez a vérzés a tabletta beszedése után normális, és utána megfog jönni az elméletileg várt időpontban rendesen? ( az együttlét is aznap volt, rá 1,5 órára már bevettem a tablettát).. Félek, hogy ez beágyazódási vérzés, fáj a hajam(nem az alhasam) már pár napja..szerintetek?
"előző menstruációm után 4 nappal"
Szerinted ez mond valamit? Mennyi az? 3+4? 5+4? 7+4? Honnan tudjuk? Az első vérzéses naptól számoljuk a ciklus napjait, nem véletlenül! Egyébként simán lehet a legtermékenyebb nap is, ha olyan a ciklushosszod, DE időben bevettetd, ne parázz már!
Ráadásul ha tényleg még 20 nap, akkor közel se lehettél veszélyben.
A tájékoztatónak pedig fuss neki még egyszer!
Leírja higy BÁRMI lehet. Késhet, jöhet korábban vagy időben. Lódózis, összekavar mindent.
(A beágyazási vérzés pedig majdnem hogy urban legend, annyira ritka a valóságban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!