Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 2. menet előváladékától...

A 2. menet előváladékától mennyi az esély a terhességre?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

A veszély nem túl nagy, de egyrészt ezért (is) kell az elsö pillanattól óvszer (ha elötte a kezedre kerülhet spermium, akkor szappanos kézmosás kell), másrészt az ebben az esetben nem számít, hoyg megjött a menzeszed közben.

Ugyanis ha terhes lettél volna is, a megtermékenyített petesejt kb 10 nap múlva kerülnem csak a méhbe, szóval a menzesz után. Ezen kivül nemcsak középidöben lehet valaki terhes, hanem a ciklus bármelyik napján, akár a menzesz alatt is.

Ezért minden esetben szükséges, hogy rendesen védekezzetek.

Ami célszerü: az aktus után 14 nappal csinálj egy tesztet, elvileg az kimutatná már a terhességet.

Remélem, nem lesz semmi baj, de ezután legyetek óvatosabbak.

2016. jún. 25. 13:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Az utolsónak nagyon köszönöm :)
2016. jún. 25. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Van eselye

100bol 35no esik igy teherbe.

Mi 5eve igy szeretkezunk es semmi gond nemvolt

2016. jún. 25. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Ha az ominozus együttlèt utàn 3-4nappal megjött a menstruàciód akkor nem èrtem mi a kèrdès?!mert akkor igen kicsiny az esélye hogy peteèrèsed volt óvszert is hasznàltatok!

De legközelebb ha elfogadsz egy tanàcsot a sràc rendezze el az óvszer lehúzàsàt szeretkezés utàn! ;)

2016. jún. 27. 18:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Az 1. menet az orális volt. A peteérésem most befolyásolva volt,mert szednem kellett hormonos gyógyszert mert egy hónapig megvolt.A gyógyszertől elmúlt, Aztán mikor a elfogyott akkor megjött. Tehát csak 10 nap telt el a két vérzés között,de a így is éreztem a peteérést mert mindig érzem,és az együttlétnél nem volt.Ja és a gyógyszer szedése közben volt ez az eset.
2016. jún. 27. 18:08
 16/16 A kérdező kommentje:
3 héttel az együttlét után csináltam tesztet negatív lett :) Kérek mindenkit hogy ne essen ebbe a hibába mint én :) Figyeljetek oda magatokra :)
2016. júl. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!