Mennyi esély van rá?
Jövő hónapban megyünk nászútra. Direkt úgy időzítettük az időpontot, hogy termékeny időszakomban legyek, hogy hátha összejön a baba.De múlt hónapban 2nappal elötte jött meg mint kellet volna és most a program teljesen más napokat ír..A kérdésem az lenne, hogy mennyi esélyem van arra, hogy mégis csak termékeny leszek azokon a napokon? Amikor tervezztétek a babócát akkor mindig bejött nektek az előjelzés a termékenységről? vagy teljesen más napon estetek teherbe? Túl szép lenne ha pont a nászúton foganna meg a picikénk. :)
A ciklushosszom 31nap.
Ebből nem lesz tartós házasság, ha már nászútra is úgy mész, hogy azt számolgatod, hogy termékeny napjaid legyenek. Legalább ez az út szóljon már kettőtökről, szeressétek egymást, legyetek együtt annyit és akkor, amikor szeretnétek, ne a "babagyártás" legyen már a fő cél egy ilyen szép eseményen.
Én sosem számolgattam, terveztem, stresszeltem rá a dologra. A fiúnk 2 év alatt jött össze, de vele is úgy voltunk, hogy jön, amikor jönni akar. Nem számolgattunk, nem hőmérőztem, ovu teszteltem, csak élveztük az együttléteket. Nem izgultam azon, hogy gond lehet valamelyikünkkel. Aztán egyszer csak nem jött meg. Ma már lassan 7 éves.
Szeptemberben eldöntöttük, hogy jöhet a tesó, elkezdtünk nem védekezni, 2. hónapban összejött. A mensi után pár nappal tudtunk csak együtt lenni abban a hónapban, lassan megszületik a lányunk. Tehát csak utólag gondolkodtam rajta, hogy egy 30 napos ciklusnál a 9-10 nap környékén hogy foganhatott meg, de hát elég intenzíven mocorog most is, úgyhogy biztos, hogy megfogant. :)
Szóval nyugi, ne stresszelj rajta. Élvezzétek egymást, az utat, aztán ha akkor akar megfoganni a kicsike, akkor meg fog.
Próbálok nem rá stresszelni, de annyira vágyom arra, hogy (ez most lehet, hogy hülyén hangzik) gyereket szüljek annak a férfinak akit szeretek. Nem fogunk 2naponta sexelni, pont azért, hogy ne veszítse el a varázslatot az együtlét érzése.:) úgy beszéltük meg a férjemmel (közös megegyezés alapján) h az 1.házassági évfordulonk után legyen a nászút stb.
Kicsit izgulok na.:)
"Nem fogunk 2naponta sexelni, pont azért, hogy ne veszítse el a varázslatot az együtlét érzése.:)"
- Mert soknak számít kétnaponta együtt lenni? Mi kétnaponta vagyunk együtt, és mindig azt hittem, ez átlagban kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!