Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok?

Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
szóval lefekudtem egy hete egy sráccal.védekeztünk.de ma nagyon fájt a hasam és hánytam.mindenki azzal ijeszget hogy terhes vagyok.csináltam tesztet és ott 1 csík van. szerintetek?nagyon félek :/
2016. jún. 24. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

nem valoszinu, hogy 1 het utan a terhes tuneteket eszleled magadon....... foleg, hogy negativ a teszted.

ha majd kimarad a menzeszed, es utana tesztelsz es pozitiv, na majd akkor ijedj meg. :)

ha vedekeztel, es a srac spermaja nem kerult beled, akkor keves eselyed van terhesnek lenni, foleg ha nem szakadt ki a gumi, es mar az elejetol felhuzta a partnered.

2016. jún. 24. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy héttel együttlét után nem tud mit mutatni a teszt, mert min. 2 hét, mire egyáltalán elkezd megjelenni a vizeletedben a hormon, amit a teszt kimutat. Így a teszt, amit ma láttál, nem jelent semmit sem. Terhestünetek sincsenek ilyen hamar. Ez az egész csak egy légvár. Aki szerint ennyi idő után azért vagy rosszul, mert terhes vagy, annak a biosz tudására ne alapozz semmit. Félelmetes.
2016. jún. 24. 19:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor nagy kő esett le a szívemről
2016. jún. 24. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy het alatt boven nem jelentlezik tunet.

De sztem ettol meg persze lehetsz terhes, ha nem védekeztetek.

2016. jún. 24. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb tanuld meg a fogantatàs folyamatàt,mert ezek szerint semmit sem tudsz rola,
2016. jún. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!