Lehet terhes leszek?
Sziasztok.
Kedden este megjott majd Penteken egyutt voltam a baratommal..megvan es ovszert hasznaltunk ami pechemre kiszakadt es tul keson vettuk eszre.
Esemeny utanit nem tudok bevenni.
a menstruacio hetfore mar elmult es amugy 17 eves vagyok
Ilyenkor nem lehetek terhes ugye?
Elviekben lehetsz, de az esélye kicsi.
Eleve alig pár % akkor is, ha direkt gyerekre gyúrva dugtok.
Használjatok másik fogamzásgátlót.
Mi a barátnőmmel megszakításos módszerrel élünk évek óta(vagy a szájába, vagy a fenekébe élvezek) és minden tökéletes, sose volt baj, ügyesek vagyunk.
Elméletileg nem lehetsz
Gyakorlatilag meg függ attól, hogy mikor van peteérésed, ritka a menstruáció alatti peteérés :D
Még akik szeretnének gyereket, azoknak sem feltétlen jön össze elsőre, most az megnyugtató, ha azt mondom, hogy 50.000ből 1 nő esik teherbe már az első próbálkozásnál?
Amúgy kipróbálhattok többféle készítményt is, ami megvéd a terhességtől, tudom, nincs 100%os védekezés, de még mindig jobb, mint innentől minden egyes szex után azon idegeskedni, hogy vajon kilyukadt-e, eléggé libidócsökkentő hatású..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!