Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehet a barátnőm?
BOCSÁNAT O.o félre olvastam.
első vagyok.
ha megjön neki rendesen,akkor nincs problem,különben 1-2 hét múlva csináljatok tesztet.
Ötös lehet hogy troll, de igaza van.
Ha megszakításos módszert egészítitek ki a naptármódszerrel, az is védekezés ugyan, de a legkevésbé hatékony. Pár kérdéssel előtted írta egy lány, hogy tabi mellett esett teherbe. Szóval ha nem akarsz izgulni, gumit húzol a f..szodra, vagy a barátnőd elkezd szépen tabit szedni. És akkor nem jössz ide hülye kérdéseket feltenni, mert a naptár módszer lényege nem az, hogy hányadikán szokott megjönni neki. :S
Ne hülyegyerek!
Sok boldogságot a trónörököshöz.
És mondd csak milyen összefüggésben van az, hogy lenyelte, és hogy 11-én jött meg neki?
Csak nem olyanban, hogy egy női ciklus NEM A HÓNAPHOZ KÖTŐDIK TE MAJOOM és semmi köze, hogy a kis luvnya torkozta a nyányódat vagy sem!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!