Mennyit fizessek a "bébicsősznek"?
Figyelt kérdés
Kislányomat nem biztos, hogy fökveszik a bölcsibe, de augusztustól kénytelen vagyok munkába állni. Találtam valakit aki 8 órában is vigyázna rá. Nem képzett dada, csak több gyerekes anyuka. Nem tudom mennyit kérjek, mert házimunkát nem kértem, és a kaját is én csinálom a picinek. 1,5 éves a baba.2010. ápr. 13. 15:28
1/3 anonim válasza:
minimum annyit kéne neki adni, hogy 500Ft/óra kijöjjön. fizikai munkák bérei innen indulnak. persze gondolom, hogy nem egyszerű kikalkulálni ezt egy magánembernek, de ha kevesebbet akarsz neki adni, elégedetlen lesz, vagy lehet, hogy el se vállalja a munkát.
2/3 anonim válasza:
szerintem 600-800.-ot nyugodtan adhatsz neki
3/3 anonim válasza:
16:08 vagyok
az az igazság, hogy a házimunka sokat nem változtat a dolgon, mert az ő ideje így is, úgy is elmegy. tehát csak innen lesz lehetősége pénzkeresetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!