Hogyan kézbesítsem a csomagot, hogy ne fizessek rá?
Én eladni soha nem adtam el semmit, csak vásárolok teszveszen, de ott rendszeresen. Utalgatni saját bankszámláról nem szeretek, mert az még nekem + költség, meg idő, míg elutalják, így én azt szoktam csinálni, mivel közel van hozzánk egy nagyváros, ahol minden banknak van fiókja, így elkérem a számlaszámot, megírom, hogy melyik napon tudok bemenni (ált. a licit leütése utáni napon, max. 1 nappal később), megkérdem mégegyszer, hogy pontosan mennyit küldjek és személyesen teszem rá a kívánt összeget. Így az eladónak is rögtön rajta van a számláján a pénz, és nekem sem kerül + utalási költségbe (az én bankomnál az utalás 400Ft). Eddig soha nem volt semmi probléma, havi szinten vásárolok.
Ahogy előttem is írták, ne küldj semmit utánvétellel. Csak előre utalással, vagy ha náluk nincs bank, akkor postai befizetéssel (ez kicsit hosszadalmasabb). Amikor megkaptad a pénzt, akkor küldöd a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!