Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 9 vagy 11 dpo-n...

Szerintetek 9 vagy 11 dpo-n tartok? Mikor lehetett az ovulációm?

Figyelt kérdés

Köszönöm a segítséget!

[link]

2016. jún. 22. 05:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5.+9. válaszoló vagyok:) ezentúl ... Zsuzsi (hogy könnyebb legyen! :)

Szerintem ez a teszt igazi pozitív lesz 1-2 napon belül.. :) Én is látom amit te :)

Én így állok eddig:

[link]

Az egyik válaszoló szerint később volt a pé-m. Ha ez igaz akkor még van 2 napom a nemvártig . Szerinted is? :( Mindegy is....a lényeg hogy ne jöjjön meg!!!!! Leghamarabb kedden reggel tudok tesztelni úgyis...... Mindenképp jelentkezek a fejleményekkel! de te is !!!!!!!!!!

2016. jún. 25. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Zsuzsi vagyok...Bocsi ! elírtam: ha később volt az a pé akkor még 4 napom van addig.... remélem ez nem igaz!
2016. jún. 25. 12:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Szia Zsuzsi! Egyébként tényleg úgy néz ki görbe alapján, hogy nekem 2, neked meg 4 nappal később volt ovu mint ahogy a program behúzta. Csináltam még egy tesztet, azon is lett halvány csík, talán picit "erősebb" mint a tegnapi. Nagyon kíváncsi vagyok lesz-e belőle igazi csík. Megy a drukk neked is!
2016. jún. 25. 16:42
 14/15 A kérdező kommentje:
2016. jún. 25. 16:55
 15/15 A kérdező kommentje:

Ez a ma reggeli, szerinted?

[link]

2016. jún. 27. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!