Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehetett ovulációm?...

Mikor lehetett ovulációm? Kinek hogy van?

Figyelt kérdés
Az utolsó menstruáció 1. napja dec. 27. Hétfőn, január 4-én nagyon sok tojásfehérjés nyák, másnap kevés, majd elmúlt (se petefészek szúrka, se derékfájás, se mellfeszülés nem kísérte, pedig nálam ezek mindig jelen vannak - vagy mind vagy hol ez, hol az). Ezekben a napokban nem tudtunk együtt lenni, de korainak is tartottam volna az ovulációt, hisz a ciklus.hu 9-ére írta be. Tudom, hogy ez csak tájékoztató jellegű. Tegnap jött az enyhe mellfeszülés, derékfájás és újra volt nyákom. Kevesebb, mint hétfőn, de több, mint kedden. Tegnap együtt voltunk. Ma reggeltől a hasam közepe fáj, de rettenetesen... Érzem, ha felállok, ha leülök, behúzni se tudnám a hasam, ha akarnám se. Ma lehet akkor az ovu. Eddig ilyet még nem éreztem. szerintetek mikor volt/van? Már semmit se értek. Ez az 5. hónap, hogy próbálkozunk. Ovu tesztet nem használok és nem is hőmérőzök.
2016. jan. 8. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb. hány naposak a ciklusaid? Lehet, hogy még csak ezután lesz ovud, mindenesetre 2 naponta bújjatok össze, az a biztos. :) Hőgörbét nem szeretnél vezetni?
2016. jan. 8. 09:33
 2/6 A kérdező kommentje:
A ciklusaim általában 28 naposak. A hőgörbével az a bajom, hogy van egy kislányom és a reggelek annyira rutinszerűen mennek, hogy nincs időm arra, hogy én még feküdjek az ágyban és hőmérőzzek + ennyire nem akarok ráállni a témára, mert meghülyülnék és a férjem is! Így is tiszta beteg, ha bejelentem, hogy közép idő felé járok. :D
2016. jan. 8. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mióta szültem vezetem a ciklusom mert kíváncsi vagyok hogy fog alakulni (régen szabályos ciklusom volt így most a kiszámíthatatlanság zavar egy kicsit) és a múlt hónapban nekem is pár nap különbséggel volt nyákom de a második lehetett az ovuláció mert arra rá 2 héttel jött meg.
2016. jan. 8. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ez ismerős. :D Nekem is van egy kis lányom így hőgörbe kilőve. Most vettem ovu tesztet, párom kérésére mert egy ciklusban többször is van termékeny nyákom (35 napos a ciklusom). Úgy hogy minden nap tesztelek..

Lehet a Dm- ben venni egy darabos ovu tesztet, szerintem egy darabbal nem veszthetsz semmit. Holnap délután megcsinálod aztán csak valami. Vagy valaki. :)

2016. jan. 8. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A 'lesz' lemaradt. :)
2016. jan. 8. 09:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet hazafelé benézek a dm-be, pont mellette megyek haza. Olyan érzésem van most a hasamban, mint amikor felfázik az ember és az egész méhe gyulladásban lenne. Nagyon fáj. Nekem pé környékén a petefészkem szokott szúrni. Tuti nem fázhattam fel ( amúgy kb. 2 hónapja volt egy ilyen, akkor beszéltem is egy szülésznő ismerőssel, aki azt mondta, hogy ez is lehet a pé-től ), akkor együtt voltunk, de mégse.
2016. jan. 8. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!