Szerintetek akkor lehetett ovulációm, amikorra jelöli a rendszer?
Eddig, évek óta bármikor kiugrottam volna a bőrömből örömömben, ha összejött volna a baba, de pont most (február 13-14-15) elhatároztuk, hogy inkább magunkra, kettőnkre fordítjuk a figyelmünket, ezért idén augusztusig több olyan programot is beiktattunk, leszerveztünk magunknak, ami eddig csak bakancslistás volt.
És hát... Önzés vagy sem, nem szeretném, ha terhesség miatt le kellene mondanom/nunk róluk...
Kérdés, hogy az a bizonyos 47. cn-i együttlét veszélyeztetheti-e a terveinket?
A válaszokat köszönöm!
:D ...tudod, a szokás nagy úr...
No, meg persze, azért szeretnék tisztában lenni a ciklusaim alakulásával. Kíváncsi vagyok, mi és hogyan változik az edzések és az Inofolic hatására... Azon kívül, hogy eddig sikerült 14 fölösleges kilótól megszabadulnom. ;) (van még rajtam kb. 6-7 kiló, de ez elég nehezen akar lemenni sajnos...)
Tavasszal Normandiába utazunk, aztán terveztük a Walibi vidámparkot, majd nyáron megyünk vitorlázni, és a 40. születésnapomra ejtőernyős ugrást kértem a férjemtől.
Kétszer sem biztos,hogy össze is jön, azért mert van ovuláció. A görbe alapján még úgy tűnik jó helyre húzta be, de még le is eshet a hőd.
Viszont sajnos 40 körül nagy átlagban nem könnyű egyből teherbeesni, ezért a helyetekben,ha akartok egyáltalán gyereket, nem várnék hónapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!