Mikor volt az ovuláciom? Melyik ovulácios teszt a megbízható?
Figyelt kérdés
Ma sajnos megjött a nem várt menstruációm.Januárba 22 volt meg elötte december 22 most akkor lehet rosszul próbálkozunk mert mi a 14 nap körül voltunk együtt gondolom rosszkor mert nem 28 napra jött meg!6 hónapja próbálkozunk eddig még semmit nem használtam most szeretném kipróbálni az ovulácios tesztet,mikor kezdjem g el használni?2015. febr. 25. 07:30
1/2 anonim válasza:
Szia.mi a vateráról rendeltük,pár nap alatt ideèrt.
Kiderült h pár nappal előbb van ovum.8hónap próbálkozás után kipróbáltuk az ovu tesutet. Egyből babás lettem:)
2/2 anonim válasza:
Szia nekem a gabriel jött be, az olcsóbbaknál mindíg halványat mutatott. A gabriel nekem csak akkor amikor ténylegesen volt ovum. Vele elsőre összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!