Ki lehet az apja? A volt párom, vagy az egyéjszakásom?
Problémám a következő: már elvileg a 7. hétben lennék és a fogamzás ideje augusztus 21 volt. Ezzel az a gondom, hogy nem tudom, hogy mikor termékenyülhetett meg a petesejtem???? (Utolsó menzim augusztus 7-én volt.) A volt párommal folyamatosan összejárogatunk és július 31-én kellett bevennem esemény utánit, mert 30-án gond adódott.. Augusztus 15-én nagyon dühös voltam és hülyeséget csináltam, volt egy egyéjszakásom, de húzott gumit, ami nem szakadt ki, de eléggé lecsúszós állapotban volt, mikor vége lett és a végén lehúzta és ráfolyatta a fenekemre.... A volt párommal viszont nem szoktunk védekezni, mert soha nem volt még gond belőle, csak ugyebár abbahagytam a fogamzásgátlót. Volt párommal az utolsó menzim óta 8-án, 11-én, 15-én (ekkor volt az egyéjszakásom is)majd 24-én voltam együtt.... Tanácstalan vagyok... Nem tudom, hogy melyik alkalomból származhat a baba????? Mert ha a volt páromtól van, akkor lehet megtartanám, de ha az egyéjszakásból, akkor nem.....
Kérlek segítsetek!!!!! Melyik alkalomból lehet???????????
hat elegge szar helyzetbe vagy de ezt magadnak koszonheted amit foztel, most eszegessed is meg!
de szerintem a volt parodtol van a baba,mert ha az egyejszakassal gumival voltal,ott kisebb az eselye hogy tole van haaat en egyet ajanlok tarsd meg a babat aztan mikor megszuletik vidd el, apasagi tesztre hogy kie is lehet a gyerek szep vagy:S:S
Szegény kisbaba....... hát akárhogy is döntesz remélem a csöppség nem szenved majd kárt a hülyeséged miatt. Akárki is a kicsi apja, ha szeretnéd a babát akkor tartsd meg, de akkor tényleg tiszta szívedből szeresd őt, ha pedig nem tudsz a kérdéssel megbírkózni vagy eseleg később kiderül hogy a kaland az apukája és emiatt a kicsit esetleg nem szeretnéd akkor vetesd el.
Akkor vállalj gyereket ha eléggé felkészültél arra hogy édesanya legyél, mert ha megszületik már nem lehet visszatenni a pocakba, és ráerőltetni sem lehet egyetlen pasira sem. Tehát arra is készülj fel hogy esetleg egyedül kell nevelned ami nagyon nem könnyű, de tökéletesen meg lehet oldani hogy te és a kicsi boldogan kiegyensúlyozottan, szeretetben éljetek.
Egy kétgyermekes anyuka
Ha terhes vagy, 24-én eshettél teherbe. Pé-d 23-án lehetett, tehát ez a valószínű. Viszont az is lehet, hogy mivel abbahagytad a fogigátlót,aztán rövidesen bevettél egy esemény utánit, felborult a hormonháztartásod. Sajnos csak doki tudja megmondani, hogy pontosan mi a helyzet. De ha terhes vagy, akkor a volt párod a papa. :) Remélem kicsit könyebb így döntened. Minden jót! Kívánom,hogy alakuljon tetszésed szerint.
Ja,én vagyok, aki megígértem,hogy megmondom,ki a papa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!