Hogyan estetek teherbe? Védekeztetek, és nem számítottatok rá, vagy terveztétek?
Esetleg kivette időben a partner, de mégis baba lett?
20 éves lány vagyok. Jelenleg van barátom, és mi rendesen védekezünk, gumival. Nem azért kérdezem, mert gyereket szeretnék, vagy mert aggódom épp, csak kíváncsiságból, kivel, hogyan történt a dolog?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ált. óvszerrel védekeztünk. Én elég pontosan tudtam, hogy mikor van peteérésem (hatalmas volt az "étvágyam", megváltozott a folyásom, stb..), olyankor sokkal jobban figyeltünk. Egyszer-kétszer előfordult, hogy gumi nélkül voltunk együtt, amikor biztos nem volt peteérésem. Pl menstruáció utáni napon.
Viszont amikor érettségiztem, rengeteget tanultam és idegeskedtem, a barátomhoz egy szép szavam sem volt, nemhogy szeretkeztem volna vele. Mikor vége lett az érettségi időszaknak (dicsekszem, kitűnő lettem), "kárpótolni" akartam szegény barátomat, mondtam, hogy lehet gumi nélkül (úgy ugye jobb neki). Már el kellett volna múlnia a peteérésemnek, de a sok idegesség miatt valószínű eltolódott, és így terhes lettem 18 évesen. Már 15 hónapos a kislányom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!