Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan, aki nászúton...

Volt olyan, aki nászúton esett teherbe? Vagy azért ehhez több idő kell?

Figyelt kérdés
Illetve, hogy jobb egyből belevágni, mondván, hogy idő kell úgyis mire összejön a baba, vagy mindent ki kell pontosan tervezni? Nem vagyok a tervezgetés, hőmérőzés, stb híve...

2016. jún. 17. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

egy egészséges párnak,onnantól kezdve,hogy elhagyják a nemi életet és nem védekeznek, 1 éven belül meg szokott foganni a baba. ha nem,akkor valami gond lehet,érdemes dokihoz fordulni kivizsgálásra.

tulajdonképpen a megszakítás is nem védekezés..de lehet eddig szerencsétek volt.

figyelj,ha már a házasságot tervezitek,akkor gondolom biztos a kapcsolat,nem kell aggódni. de ténylegesen akkor kezdjetek el próbálkozni, ha mindketten akarjátok.lehet szedni terhesvitaminokat,sokak szerint nagyon hatásosak. és nem kell rástresszelni. ha jönni akar jön.

2016. jún. 17. 12:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gimis angol tanárnőm mesélte, hogy pont a nászútjukon esett teherbe :D mindig jót derültünk rajta, olyan aranyosan mesélte, mézes gyerek ^.^
2016. jún. 17. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Anyukám :D

Miért ne lehetne nàszút alatt teherbe esni? Ha lemész a sarki kisboltba és elvonulsz pár percre az eladó fiúval akkor is teherbe lehet esni...

Nem kell hozzá nagy tervezés amúgy!

2016. jún. 17. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdést én sem értem. Szerintem 26 évesen fiatal vagy amúgy, ha gyereket akartok, csináljátok, aztán vagy hamar összejön, vagy a lombikban sem, lutri az egész. De manapság azért már a legtöbb esetben tudnak segíteni, hogy legyen gyerek.
2016. jún. 17. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Eskuvo utani csutortokon fogant a lanyom."

Ezek szerint abban a hónapban többet nem is szexeltetek? Vagy honnan tudod, hogy pont azon a napon történt?

2016. jún. 18. 15:19
 16/17 A kérdező kommentje:

A kérdés nem arra irányult, h nem tudom, h nászút alatt teherbe lehet-e esni, hanem hogy ez kihat-e jobban rá? :)

A másik kérdés kicsit eltért ettől, ott a korom miatt gondolkodtam.

2016. jún. 18. 17:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, pont ez nem volt leírva a kérdésedben. Nem befolyásolja a nászút, néhány esetben, főleg olyan pároknál, akiknél nehezen jön össze a gyerek, éppen pihenés, nyaralás közben sikerül a teherbeesés. De ha abból indulunk ki, hogy egészségesek vagytok, akkor tök mindegy hol szexeltek, ha ott van a petesejt és a sperma, találkoznak és jók az egyéb feltételek bent, akkor teherbe esel nászúton is és otthon is.
2016. jún. 18. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!