Érdekelne a véleményetek, mit láttok?
2 napja késik, a teszt ma reggeli, de egy tegnapi estin is hasonló volt - ha ott van. Nekem erős a gyanúm, hogy ez semmi, de közben meg nem is tudom.. :D
Nekem ugyanilyen lett több xepil is. Nem várt után... Csak késett. :( Ezt orvos is megállapította, nem voltam terhes.
Akkor tök egyértelműen rózsaszín volt a második csík nekem, többet nem veszek xepilt.
Remélem Neked úgy alakul, ahogy szeretnéd!
Drukkkolok!
nekem az expeil egyszer már jól jelzett, ezért bízok benne, de persze bármi lehet. biztos, amikor már UH is megerősíti, addig maradnak a tesztek :)
ha még erősödik, veszek egy digitálisat, addig nem akarok "kidobni" annyi pénzt :)))
Kedves utolsó válaszoló,
Igen igazad van erősebbnek kellene lennie ABBAN AZ ESETBEN ha középidőben fogant, de ha később akkor bizony ez így még teljesen jó! Mensi előtt estem teherbe és a nem várt mensi után (ami amúgy megjött a szokott időben, csak sokkal kevesebb volt) kb 10 nappal lett halvány a tesztem !
viszont 2-3 nap múlva tesztelj újra Kérdező.
MMegy a drukk!
elvileg tegnap kellett volna megjönnie, szerintem is lehetne sokkal erősebb, sőt, én sokszor nem is látok semmit :D
egyébként élőben jobban látszik persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!