Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? Mindíg pozitív...

Mit csináljak? Mindíg pozitív tesztek?

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Minden hónapban pozitívat tesztelek,már 5 hóbapja. Kiborító. Az első 2 hónapot letudtam annak,hogy áá hibás a teszt,meg nem tudott megtapadni. De ez a 3.hónapom hogy mostmár aggódom...

Ciklusaim 40-45 naposak voktak. Ezzel mentem előszőr orvoshoz,aki szerint ez teljesen normális. Beletörődtem.

Majd jött a nemvárt napja,teszt pozitív,majd megjött rá x napra.

Megint elmentem az orvoshoz de folyton csak azt hajtja hogy vetélek. De már hányszor? Nem akarom elhinni hogy a tesztjeim 6 hónapja azért pozitívak mert vetélek. Létezhetetlen (szerintem) hogy egymás után 6x teherbeessek. A mostani hónapom(ami már 2) a legnehezebb lelkileg,mindenhogy. 68.ciklusnapon tartok. Tesztjeim 3 hete pozitívak de nem is akárhogy. 2 napig halvány majd 3.4.nap negatív majd újra pozitív és így tovább. Kb 4-5 féle tesztet próbáltam,eddíg az összes eljátszotta ezt velem.

Megint elmentem az orvoshoz,aki cisztát talált,de szerinte teeeljesen normális. Sírva kértem,hogy utaljon be vérvételre,aztmondja hogy nincs rá szükségem ,ad egy gyógyszert amitől majd megjön. Ki is írta de még nem váltottam ki.

Még csak hülyének sem érzem magam mert elvittem neki 3 tesztemet mielőtt megvizsgált volna és kapásból rávágta hogy pozitív. Majd miután ultrahangon nem látott semmit,közölte hogy ő nem bízik a gyógyszertári tesztekben. Szuper...

Szerintetek,melyik hormon okozgatja a pozitív tesztetek?

Esetemben nem jött be hogy a halvány csík is terhesség. Sajnos. Tény hogy nem tesztelek erős pozitívakat,de gondolom halványat sem tesztelnék ha minden hormonom a helyén lenne.

Nem szedek gyógyszert sem és a cisztáim is olyan picik hogy gondolom nem tudnak pozitív tesztet csinálni.

Annyira kikészültem,hogy most eldöntöttem,fogamzásgátlót fogok szedni. Azthiszem lemondok a 2.gyerekről :(

Csak most meg nem merem bevenni azt a gyógyszert amit felírt mert azért ott motoszkál hogy mivan ha mégis kisbaba...

Ott tartok most,hogy hazautazom Magyarországra és a végére járok a dolognak. 3 városban is próbálkoztam vérvétel ügyben,aztmondták,külön ki kell töltenem egy papírt hogy nem jön a baba és csak akkor csinálják meg rá pár hónapra.

A hasam 1 hete annyira feszül hogy nem tudok hason aludni,nagyon zavar. Derekam leszakad,a hasamba meg mintha lufi lenne úgy felfújódtam.

Köszönöm annak aki elolvasta.

2016. jún. 15. 20:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én a helyedben hazajönnék Magyarországra, és itt keresnék orvost, skár magánba is. A hasfeszülés bármi lehet, de anyukámnak a petefészek-rákja kezdődött így. De nem akarlak megijeszteni, valószínűbbnek tartom, hogy hormongondok vagy endo áll a háttérben. De mi innen csak találgatni tudunk, ahogy sajnos, csak te is. Nem tudom, melyik országban élsz, de itthon még a tb-s szakrendelésen is alaposabbak. De 15.000 körül már tudsz találni magánrendelőt is. Szóval mindenképpen jó lenne további vizsgálat. Biztos, hogy van vmi a tünetek hátterében.
2016. jún. 16. 05:57
 22/29 anonim ***** válasza:

Szia! En is kulfoldon elek szornyu rendszerrel!😊

Teljesen aterzem amit irsz szornyu ez a tehetetlenseg! Nekem volt ilyen hogy halvany pozi tesztjeim voltak de elotte veteltem 5 hetesen es utana 3 cikluson at halvany tesztjeim voltak emiatt:( Ne gondolj rosszra probalj meg elmenni otthon hormon vizsgalatra nem tudom hol elsz melyik orszagban de vannak alternativ lehetosegek!

Ha gondolod irj ram en mar harom orszagban eltem es nem mindenhol ez a rendszer leginkabb Angliara es Hollandiara jellemzo ez a hozzaallas!😔

A lenyeg ne idegeskedj!!!

2016. jún. 16. 05:58
 23/29 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok mindannyian!

Ma felhívok egy magánkorházat,kérek időpontot júliusra,betelt a pohár. Tegnap annyira feszült a hasam ,hogy majd megzavarodtam,ugyanúgy mint mielőtt megszokott jönni.

Reggel azthittem végre leszakad és megjön,erre csak egy csomó fehér folyás ömlik belőlem,meg fáj a derekam :(

Már méhenkívüli terhességre is gondoltam.

Semmi értelme itt gyógyítgatni magam és olvasgatni az okokat mert okosabb úgysem leszek :(

A hőm tegnap meg ma felugrott 36.7-ről 37.1-re,tehát gondolom megjönni csak nem fog .

2016. jún. 16. 08:06
 24/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett végül?
2016. jún. 27. 17:33
 25/29 A kérdező kommentje:
Még mindíg nem jött meg. Itthon vagyok Magyarországon,jövőhéten megyek nőgyógyászhoz.
2016. jún. 27. 18:27
 26/29 anonim ***** válasza:

Egy ket butasagot Olveston itt. Ami nembaj mert valoban ritka a csokolade ciszta, de ha egy orvos nem hallott olyanrol az szegyen lenne... nem hiaba jarnak orvosira. Keptelenseg h a ciszta fajtâit kihagyták.

A masik meg az h MAXIMALISAN kizart h ne vegyen eszre egy cisztat a csokolade ciszta nagyobb mint a normal. Es nagyon nagyon fajdalmas. Az egyuttlet soran tapasztalt fajdalmakrol nem is beszelve. Keress fel masik orvost.

2016. jún. 27. 20:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy nagyon remelem nem komoly a gond, es rendbe jossz. :)
2016. jún. 27. 20:21
 28/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett végül veled?

2016. aug. 9. 16:21
 29/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Petefészekgyulladás volt! Attól lettek pozitívak a tesztek.
2016. aug. 13. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!