Mit csináljak? Mindíg pozitív tesztek?
Külföldön élek. Minden hónapban pozitívat tesztelek,már 5 hóbapja. Kiborító. Az első 2 hónapot letudtam annak,hogy áá hibás a teszt,meg nem tudott megtapadni. De ez a 3.hónapom hogy mostmár aggódom...
Ciklusaim 40-45 naposak voktak. Ezzel mentem előszőr orvoshoz,aki szerint ez teljesen normális. Beletörődtem.
Majd jött a nemvárt napja,teszt pozitív,majd megjött rá x napra.
Megint elmentem az orvoshoz de folyton csak azt hajtja hogy vetélek. De már hányszor? Nem akarom elhinni hogy a tesztjeim 6 hónapja azért pozitívak mert vetélek. Létezhetetlen (szerintem) hogy egymás után 6x teherbeessek. A mostani hónapom(ami már 2) a legnehezebb lelkileg,mindenhogy. 68.ciklusnapon tartok. Tesztjeim 3 hete pozitívak de nem is akárhogy. 2 napig halvány majd 3.4.nap negatív majd újra pozitív és így tovább. Kb 4-5 féle tesztet próbáltam,eddíg az összes eljátszotta ezt velem.
Megint elmentem az orvoshoz,aki cisztát talált,de szerinte teeeljesen normális. Sírva kértem,hogy utaljon be vérvételre,aztmondja hogy nincs rá szükségem ,ad egy gyógyszert amitől majd megjön. Ki is írta de még nem váltottam ki.
Még csak hülyének sem érzem magam mert elvittem neki 3 tesztemet mielőtt megvizsgált volna és kapásból rávágta hogy pozitív. Majd miután ultrahangon nem látott semmit,közölte hogy ő nem bízik a gyógyszertári tesztekben. Szuper...
Szerintetek,melyik hormon okozgatja a pozitív tesztetek?
Esetemben nem jött be hogy a halvány csík is terhesség. Sajnos. Tény hogy nem tesztelek erős pozitívakat,de gondolom halványat sem tesztelnék ha minden hormonom a helyén lenne.
Nem szedek gyógyszert sem és a cisztáim is olyan picik hogy gondolom nem tudnak pozitív tesztet csinálni.
Annyira kikészültem,hogy most eldöntöttem,fogamzásgátlót fogok szedni. Azthiszem lemondok a 2.gyerekről :(
Csak most meg nem merem bevenni azt a gyógyszert amit felírt mert azért ott motoszkál hogy mivan ha mégis kisbaba...
Ott tartok most,hogy hazautazom Magyarországra és a végére járok a dolognak. 3 városban is próbálkoztam vérvétel ügyben,aztmondták,külön ki kell töltenem egy papírt hogy nem jön a baba és csak akkor csinálják meg rá pár hónapra.
A hasam 1 hete annyira feszül hogy nem tudok hason aludni,nagyon zavar. Derekam leszakad,a hasamba meg mintha lufi lenne úgy felfújódtam.
Köszönöm annak aki elolvasta.
fájdalmas menstruáció; a vér sűrű, alvadékos,
tüszőrepedés elmaradása,
alhasi görcsös hájdalom,
rendszertelen menstruáció,
fájdalmas közösülés.
Ezek a tünetei,de nekem nincsenek ilyen tüneteim. Szúr a hasam alja,de csak 1 hete. Pont mint menstruáció előtt.
Ovum volt,legalábbis a hőm szépen felment,bár a luteálisom csak 11 napos.
Hát 13-as,akkor ezek alapján amit te írsz, nem biztos. Én is csak ovuteszteltem meg hőt mértem.
Haza is megyek mert ezt már én sem bírom. Férjem nagyon kivan. Nagyon fél hogy valami bajom van. Múlthéten alapból nem akartak időpontot adni a nőgyógyászhoz,úgy kellett leordítani a fejüket hogy kinek a felelőssége lesz ha bajom lesz? Férjem kivette a kezemből a telefont és elkérte a nevét annak a nőnek aki nem akart időpontot adni. Utána kaptam nagy nehezen...
Utálom a hazugságot,de legközelebb halálközeli állapotot fogok előadni csak hogy komolyan vegyenek már :(
Ááá dehogy néztek.
Egyszer sikerült kiharcolnom 5 év alatt egy pajzsmirigy vérvételt,de csak mert ismertem az orvost. De ennek 3 éve. Már nem is dolgozik ott. Meg elvileg csak nőgyógyász küldhet.
Parom noverenek rak okozta a pozitiv teszteket.
Ciszta nem okozhatja ez biztos!!! Hosszu evek ota cisztas vagyok. Sosem volt pozitiv tesztem toluk.
VÂLTS ORVOST!!!
Váltanék:(
Ha lehetne. Ígyis 40km-re van a legközelebbi korház ahol helyileg fogadnak. Ott 3 nőgyógyászt láttam eddíg,2-nél már voltam de véletlenszerűen hívnak be valahova. Nem lehet válogatni. Kerestem magánt is,kerülne amibe kerül. De egyszerűen nincs.
Rák.. Hát azért remélem nem. Főleg nőgyógyászati gondjaim vannak. Ez a hasfeszülés bosszant jelen esetben a legjobban. Meg hogy napok óta lüktet hol a jobb hol a bal petefészkem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Minél többet olvasok annál jobban összezavarodok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!