Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? Mindíg pozitív...

Mit csináljak? Mindíg pozitív tesztek?

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Minden hónapban pozitívat tesztelek,már 5 hóbapja. Kiborító. Az első 2 hónapot letudtam annak,hogy áá hibás a teszt,meg nem tudott megtapadni. De ez a 3.hónapom hogy mostmár aggódom...

Ciklusaim 40-45 naposak voktak. Ezzel mentem előszőr orvoshoz,aki szerint ez teljesen normális. Beletörődtem.

Majd jött a nemvárt napja,teszt pozitív,majd megjött rá x napra.

Megint elmentem az orvoshoz de folyton csak azt hajtja hogy vetélek. De már hányszor? Nem akarom elhinni hogy a tesztjeim 6 hónapja azért pozitívak mert vetélek. Létezhetetlen (szerintem) hogy egymás után 6x teherbeessek. A mostani hónapom(ami már 2) a legnehezebb lelkileg,mindenhogy. 68.ciklusnapon tartok. Tesztjeim 3 hete pozitívak de nem is akárhogy. 2 napig halvány majd 3.4.nap negatív majd újra pozitív és így tovább. Kb 4-5 féle tesztet próbáltam,eddíg az összes eljátszotta ezt velem.

Megint elmentem az orvoshoz,aki cisztát talált,de szerinte teeeljesen normális. Sírva kértem,hogy utaljon be vérvételre,aztmondja hogy nincs rá szükségem ,ad egy gyógyszert amitől majd megjön. Ki is írta de még nem váltottam ki.

Még csak hülyének sem érzem magam mert elvittem neki 3 tesztemet mielőtt megvizsgált volna és kapásból rávágta hogy pozitív. Majd miután ultrahangon nem látott semmit,közölte hogy ő nem bízik a gyógyszertári tesztekben. Szuper...

Szerintetek,melyik hormon okozgatja a pozitív tesztetek?

Esetemben nem jött be hogy a halvány csík is terhesség. Sajnos. Tény hogy nem tesztelek erős pozitívakat,de gondolom halványat sem tesztelnék ha minden hormonom a helyén lenne.

Nem szedek gyógyszert sem és a cisztáim is olyan picik hogy gondolom nem tudnak pozitív tesztet csinálni.

Annyira kikészültem,hogy most eldöntöttem,fogamzásgátlót fogok szedni. Azthiszem lemondok a 2.gyerekről :(

Csak most meg nem merem bevenni azt a gyógyszert amit felírt mert azért ott motoszkál hogy mivan ha mégis kisbaba...

Ott tartok most,hogy hazautazom Magyarországra és a végére járok a dolognak. 3 városban is próbálkoztam vérvétel ügyben,aztmondták,külön ki kell töltenem egy papírt hogy nem jön a baba és csak akkor csinálják meg rá pár hónapra.

A hasam 1 hete annyira feszül hogy nem tudok hason aludni,nagyon zavar. Derekam leszakad,a hasamba meg mintha lufi lenne úgy felfújódtam.

Köszönöm annak aki elolvasta.

2016. jún. 15. 20:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
igazad van, elég valószínűtlen, hogy ennyiszer egymás után minden hónapban elvetélj. én is cisztára gyanakszok, van egy fajta ritka ciszta ami pozitív tesztet okoz, mert hcg-t termel. azt hiszem csokoládé ciszta a neve?
2016. jún. 15. 20:19
 2/29 anonim ***** válasza:

Másik doki esetleg?Nem kell hazautazni, ha megoldható.

Ne mondj le a babáról!

Mondj le a mostani dokidról!

2016. jún. 15. 20:20
 3/29 anonim ***** válasza:
ja és ha már meddőségi, akkor én a mens mentist ajánlom, csak jókat hallottam. facebookon pedig van egy csoport, a teherbeesési problémákkal küzdő nőknek, ha én rózsa volnék a neve, ott sokan vannak, hátha valaki tud segíteni.
2016. jún. 15. 20:23
 4/29 anonim ***** válasza:
Esetleg (az említett pici ciszták,ill.hogy ilyen hosszúak a ciklusaid) a pco miatt megemlekedett LH szinted van és azt bejelezheti a HCG teszt is.
2016. jún. 15. 20:26
 5/29 A kérdező kommentje:

[link]

Ezek csak az elmúlt 3 hét töredékei.

Nem lehet másik dokihoz menni. Tehát egy rendszert kell felhívnom,hogy kapjak időpontot,de eddíg már 2-nél voltam. Az egyik dokitól mikor kérdeztem hogy miért lüktet a petefészkem (múlt ciklusban) akkor aztmondta nem tudja. Kikészítenek :(

2016. jún. 15. 20:31
 6/29 A kérdező kommentje:

4-es!

Ez nekem is eszembe jutott,így hát vettem LH tesztet is. Az csont negatív (nyílván látszik rajta 2.csík de ugye az sehogysem pozitív). 1 hétig teszteltem vele,de míg a hcg-k halványak voltak,addíg az lh negatív.

2016. jún. 15. 20:35
 7/29 A kérdező kommentje:
Most olvasom ezt a csokoládécisztát. Létezhet hogy ilyet nem vesz észre a doki? Ráadásul 2-en is néztek múlthéten mert egy orvos gyakornok is bennt volt "gyakorolni".
2016. jún. 15. 20:39
 8/29 anonim ***** válasza:
létezhet, mivel elég ritka. nem csodálkoznék, ha az orvosod még nem is hallott volna róla.
2016. jún. 15. 20:43
 9/29 A kérdező kommentje:

Nekem egyébként volt cisztám régen. Még a fiam előtt. 3 évig próbálkoztunk hogy összehozzuk ezt a kis szépfiút,az idő alatt sokat teszteltem,de soha nem volt pozitív tesztem.

Akkor azért könnyebb volt a helyzet mert otthon laktunk.

2016. jún. 15. 20:43
 10/29 A kérdező kommentje:
Na jó,most azért rámjött a frász...
2016. jún. 15. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!