Szerintetek lehetnek ikreim?
Van egy 2 éves fiam és szeretnénk ikreket persze ha nem jon osszeqaz nem baj,fő hogy egészséges legyen csak vágyunk ra. Az én csaladomban mármint anyukám felől is van iker a családban,a Férjem felől is a nagynénjének meg még az apósom felől is.
Tehát igy lehet hogy ősze jöhetne nekünk is.
Most fogamzásgátlót szedek s még egy pár hónapig védekezünk,hogy menjen ki a szervezetemből a gyógyszer. Olvastam erről-arról hogy aki fogamzásgátlót szed nagyobb az esély (lehet marhaság) mert hogy nem volt ez idő alatt peteéres s igy felgyűlt.
Pld lehet ez is véletlen az egyik barátnőm abba hagyta a gyógyszert ra 6 hónapra iker lányai lettek.
Szerintetek?
a kétpetéjűségre való hajlam öröklődhet, az egypetéjűek megjelenésének oka nem igazán ismert.
Nálunk egyetéjűek lettek, iker a családban nincs. 31 évesen vártam őket.
A bátyám felesége fogamzásgátló elhagyása után azonnal teherbe esett és ikrei lettek: egy fiú és egy lány.
Én is úgy tudom hogy nagyobb az esély ikrekre a fogamzásgátló elhagyása után meg a másik dolog hogy családban öröklődhet ha másnak is vannak ikrei.
Nekem a fogamzásgátló elhagyása után álterhességem volt egyébként. Ciszta tapadt a méhemre és terhességi tüneteim voltak tőle, a doki is UH-n először úgy látta hogy terhes vagyok, de mégse voltam az. Utána eltelt 6 és fél év mire spontán sikerült a baba, nem iker terhességem van, én 1 babát várok egyébként.
10+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!