Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetnek ikreim?

Szerintetek lehetnek ikreim?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves fiam és szeretnénk ikreket persze ha nem jon osszeqaz nem baj,fő hogy egészséges legyen csak vágyunk ra. Az én csaladomban mármint anyukám felől is van iker a családban,a Férjem felől is a nagynénjének meg még az apósom felől is.

Tehát igy lehet hogy ősze jöhetne nekünk is.

Most fogamzásgátlót szedek s még egy pár hónapig védekezünk,hogy menjen ki a szervezetemből a gyógyszer. Olvastam erről-arról hogy aki fogamzásgátlót szed nagyobb az esély (lehet marhaság) mert hogy nem volt ez idő alatt peteéres s igy felgyűlt.

Pld lehet ez is véletlen az egyik barátnőm abba hagyta a gyógyszert ra 6 hónapra iker lányai lettek.

Szerintetek?

2016. jún. 14. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ikerterhességre genetikai hajlam van és vagy lesz vagy nem, de persze lehet, ha van a családban, de majd meglátjátok. Én úgy tudom, hoyg idősebb nőknél fordul elő még mert ketté válik a pete, mert már nem az igazi. De pl pcos- eseknek is mondják, hogy lehet. De majd meglátod.
2016. jún. 14. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 14. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

a kétpetéjűségre való hajlam öröklődhet, az egypetéjűek megjelenésének oka nem igazán ismert.

Nálunk egyetéjűek lettek, iker a családban nincs. 31 évesen vártam őket.

2016. jún. 14. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A bátyám felesége fogamzásgátló elhagyása után azonnal teherbe esett és ikrei lettek: egy fiú és egy lány.

Én is úgy tudom hogy nagyobb az esély ikrekre a fogamzásgátló elhagyása után meg a másik dolog hogy családban öröklődhet ha másnak is vannak ikrei.

Nekem a fogamzásgátló elhagyása után álterhességem volt egyébként. Ciszta tapadt a méhemre és terhességi tüneteim voltak tőle, a doki is UH-n először úgy látta hogy terhes vagyok, de mégse voltam az. Utána eltelt 6 és fél év mire spontán sikerült a baba, nem iker terhességem van, én 1 babát várok egyébként.

10+2 hkm

2016. jún. 14. 19:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves utolsó. Könnyű terhességet 😊
2016. jún. 16. 06:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm, remélem minden rendben lesz a babámmal.
2016. jún. 16. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!