Mekkora esélyem van hogy megint ikreim legyenek?
Csakis azon múlik, hogy lesz-e megint stimulálásod, egyébként pont annyi az esélyed, mint bárki másnak, a múlbeli stimu miatt nem lettél "hajlamosabb" magadtól is több petét érlelni.
Én most várok ikreket, szintén PCO, de metforminnnal. Nekem is volt Closty, plusz szurik. Most múltam félidős, eddig semmi különösebb bajom nincs a terhességgel, a hasam sem nagy, egyelőre inkább a két baba egyszerre gondozásától tartok. Bocsi, hogy kérdezek a kérdésedre, de neked milyen gondod volt a terhességed során?
30/N
21+1 hkm
Az előző terhességem ikerterhesség volt. Mikor megtudtam, hogy megint terhes vagyok, tartottam, hogy megint duplacsomag lesz, de nem.
Sok mindentől függ az esély. Legfőképpen a kismama korától, hogy volt-e korábban ikerterhessége és hogy vannak-e a felmenők között ikrek.
Ha jól tudom a Closti okozhatja az ikerterhességet.
Én a méhpempőt ajánlom én is PCOs vagyok és az első hónapban sikerült. Hormonális vérvételen voltál már? mindent rendben találtak?
3-as vagyok, én öt hónapig ittam az Inofolicot, sajnos nekem nem hozott javulást... :/
Ha tényleg IR-es vagy, azt jó lenne minél előbb megtudni és már kezelés mellett teherbe esni, hogy ne legyen nagyobb a vetélés esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!