Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora esélyem van, hogy...

Mekkora esélyem van, hogy ikreim legyenek?

Figyelt kérdés
Annyira szeretném ha nekem is ikreim lennének. Nekem is ikertestvérem van, és Nagymamám testvérének is ikrei vannak. A nővéremnek egy babája van? Mekkora esélyem van, hogy ikreim legyenek?
2010. jún. 3. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
mivel neked van ikertesód van,elég nagy az esélye annak hogy ikreid lesznek,pontos számot nemtudok,de van esélye.:)
2010. jún. 3. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is iker vagyok, anyum is ,és még 2testvére neki is iker volt.Én valahogy nem szeretnék ikereket!
2010. jún. 3. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Van esélyed, de nem sok, majd a lány unokáitoknak lesz nagy esélye. Van nem egy lány ikerpár ismerősöm, és mindegyiknek csak egy babája van. Nem zárható ki, de inkább nagyszülő-unoka "kapcsolatban" ütközik ki az ikerség.
2010. jún. 3. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Előfordulhat,hogy ikreid lesznek.Nekem nem lett egyelőre egy fiam van, pedig van ikertestvérem és a nagyszüleimnek is voltak ikerpár testvérei.Az egypetéjű ikerség esetleges, a kétpetéjű öröklődik.
2010. jún. 3. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi a testvéremmel kétpetéjűek vagyunk, Nagymamám testvérénél is kétpetéjűek voltak és most kérdeztem rá hogy ott is az egyik lánynak ikrei lettek de egypetéjűek...
2010. jún. 3. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!