Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás lehet ilyen?

Beágyazódás lehet ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 napja voltunk együtt párommal. Tegnap enyhe menses görcsöket éreztem, mára pedig halvány barna folyásom lett. Még nem esedékes a menzesz, mert épp azalatt voltunk együtt.

Ez lehet beágyazódás?

Valaki tapasztalt hasonlót?

Köszönöm

2016. jún. 14. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a peteérésedet érzed.

Beágyazódás is lehetne éppen, de kicsi az esélye, hogy éppen menstruáció alatt termékenyített meg a párod. Persze minden lehetséges és elképzelhető, csak az esély elég kicsi.

Én sosem éreztem meg a beágyazódást. Sőt, amikor azt hittem, éreztem, akkor nem lettem terhes.

Azért drukkolok, már ha akarod a babát!

2016. jún. 14. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sajnos ebben a hónapban csak ekkor tudtunk együtt lenni. (külföldön dolgozik)

Persze tudom, hogy így sokkal kevesebb az esély, szinte nulla.

Csak ilyet eddig nem éreztem egy hónapban sem, és barna folyásom sosincs, csak menstruációm előtti órákban.

2016. jún. 14. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. Tegnap tettem fel egy kerdest epp hogy menstrualok es full pozitiv lett a lz ovu tesztem. Epp mensi alatt volt ovum. Nem tudom hogy sikerult de ossze jott. Hat kiderul nalad is esetleg volt e epp akkor ovu. Szoritok.
2016. jún. 14. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen nekemis van par havonta (3-5) egyszer sem gyerek miatt.

De ettol fuggetlenul nalad lehet beagyazodas jele.

2016. jún. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!