Megkezdődött volna a beágyazódás ilyen korán? Egyáltalán lehetséges teherbeesés menzesz alatt?
Menstruációm alatt (kevés vérzés idején,inkább maszatolás) együtt voltunk a párommal. Nem védekeztünk semmivel, és megszakítást sem alkalmaztunk.
Öt nap telt el azóta, és ma egész nap úgy szúrt a hasam, egyik oldalt a petefészkemben éreztem,hogy alig bírtam helyt állni munkahelyemen, nem jellemző rám ilyen "szúrkálás".
Lehetséges, hogy menstruációm alatt teherbe estem, vagyis elkezdődött volna a beágyazódás 5 nap múlva?
Köszönöm előre is, kérlek ne hurrogjatok le a kérdésért, nem szokásom kiírni ilyeneket, de hiába olvasgattam, nem találok hasonlót, mint a helyzetem.
Köszi!
Azt elfelejtettem leírni, pedig elég fontos, hogy ez első ciklus napon volt. Tehát most még csak ötödiken vagyok. Elég korán lenne akkor most ovulációm, ha azt érezném meg.
Lehet nagyon bolond kérdés lesz :
Lehetséges szerintetek, a nő számára rendkívűl élvezetes együttlét, hirtelen ovulációt okozzon?
Értem, köszönöm!
Tehát semmiképp nem érezhetek még semmit sem terhességgel kapcsolatban, kivéve persze ovulációt, de akkor viszont már nem életképesek a katonák az akkori együttlétből. Tehát terhesség szinte kizárt menstruáció alatt?!
Ha mégis tesztelnék, kb.két hét múlva érdemes jól gondolom?
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!