Lehet beágyazódás jele? Volt aki ilyet érzett?
2.-ra nem várom! (De NAGYON NEM) :) és 2napja nagyon fázok,most pedig,hogy lefeküdtem aludni,enyhe hányingert érzek! Nem vészes,még az elviselhetőség határát súrolja! Viszont annyira fázok,mintha lázas lennék,mondhatni reszketek,pedig rendesen fel vagyok öltözve és a kislányunk miatt hideg se lehet a házba (amúgy hőemelkedésem sincs) !
Anyukám folyton azt mondja,hogy "Aki fázik,az lebabázik" :D
Lehet ez beágyazódás jele? Volt aki ilyet érzett és baba lett? Az elsőnél nem éreztem ilyet
Szia!
Én pontosan így voltam az első terhességemnél. Ovuláció után egy héttel kb mindig rázott a hideg, főleg délutánonként. Bár én ilyenkor meg is mértem a hőmet és mindig 37 felett volt kicsivel.
Most is hasonlóan "fagyos" vagyok, remélem megint baba okozza. :)
En is meg fagytam mindket terhessegemnel. Az elsonel, meg nem is volt tesztem, uh mondhatni ez volt az elso tunetem. Vénasszonyok nyara volt es furcsaltam is, h mindenki egy szal semmiben maszkal en meg jegkocka vagyok.
Kivanom h baba legyen!
Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!