Duphaston mellett lehet pecsételő vérzés vagy reménykedhetek hogy esetleg beágyazódás volt?
Ovu óta napi 2x1 tablettát szedek. Ma vagyok a 8. napon és egy nagyon nagyon pici vért vettem észre pisilés után a WC papíron.
Duphaston mellett elvileg nem lehet pecsételő vérzés kevés progeszteron miatt ugye? Nem akarok abba a hibába esni hogy bemagyarázok minden féle tünetet magamnak, de ezt nem tudtam nem észrevenni. Szerintetek?
De jó, akkor bizakodhatok! 😊 Azért vagyok bizonytalan mert azért is kaptam a a Duphastont mert a 21-22.ciklusnapon vérezgettem és ugye most akörül tartok!! 😩
Mondjuk az nagyobb mennyiségű szokott lenni és nem egyszeri volt. Ez az első Duphastonos hónapom így nincs viszonyítási alapom.
Elsőnek gratulálok!!!! 😊
Kicsit bonyolult vagyok, mert a doki 4nappal ovu előtt 12mm méhnyálkahártyát mért ami elég vastag... 😩 Így erre a hónapra nem sok esélyt adtam/adok. De aztán ki tudja 😉
Úgy tudom, hogy az sem jó ha túl vastag, mert akkor szintén nem tud megtapadni.. :( Na majd felteszem itt külön kérdésben! :)
Kár volt ez a kis vérzés, mert most akaratlanul is elkezdtem figyelni magam, pedig most olyan nyugisan teltek a napok! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!