Duphaston mellett lehet pecsételő vérzés vagy reménykedhetek hogy esetleg beágyazódás volt?
Figyelt kérdés
Ovu óta napi 2x1 tablettát szedek. Ma vagyok a 8. napon és egy nagyon nagyon pici vért vettem észre pisilés után a WC papíron.
Duphaston mellett elvileg nem lehet pecsételő vérzés kevés progeszteron miatt ugye? Nem akarok abba a hibába esni hogy bemagyarázok minden féle tünetet magamnak, de ezt nem tudtam nem észrevenni. Szerintetek?
2016. ápr. 5. 15:06
11/18 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem végül nem lett baba... 😩 Szóval a gyógyszer ellenére is barnáztam.. Veled azóta mi a helyzet?
2016. máj. 15. 14:24
12/18 anonim válasza:
hat meg szedem a gyogyszert , meglatom majd hogy kesik e vagy sem ,, es a gyogyszer utan mikor jott meg? nem kesett ? :)
13/18 A kérdező kommentje:
Nem késett. Sőt, konkrétan gyógyszerszedés mellett kezdtem el vérezgetni, tesztem negatív lett, ugyh abba hagytam a gyógyszert, utána meg is jött rendesen. 😩
2016. máj. 15. 22:01
15/18 A kérdező kommentje:
Hát most jót kérdeztél.. nem hiszem hogy jó lenne, mert ez alacsony pogreszteronra utal (én úgy tudom). Dokiddal nem tudsz beszélni? Milyen adagban szeded? Korábban is volt barnázásod menzesz előtt?
2016. máj. 17. 15:50
16/18 anonim válasza:
igen , korabban is volt barnazas mensi elott , egyet szedek este !
17/18 A kérdező kommentje:
Az szerintem nagyon kevés. Én 2x1 mellett is barnáztam...
2016. máj. 18. 21:26
18/18 anonim válasza:
igy mondta a dr no hogy 1et szedjek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!