Attol h egy baleset volt ne kepzelj be dolgokat. Vagy ne fogd erre. Lehet h maskoris volt ilyen de nem figyelted a tested. Annyi mindent lehet eszrevenni ha figyelsz. Es az ember azthiszi ez uj. Kozben csak addig nem erdekelte ugymond.:)
Aktustol szamitva 12-14nap a folyamat. Utana Erdemes tesztelni. Mikor volt ovualciod?
2016. jún. 11. 13:13
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igen lehet hogy beképz csak!
Öt napja volt és két nappal előtte voltunk együtt.
2016. jún. 11. 13:15
3/11 anonim válasza:
2nappal ovulacio elott voltatok egyutt? Mert az dob az eselyen...:/
2016. jún. 11. 13:17
4/11 anonim válasza:
Én pont ugyan így vagyok, csakhogy tuti nem képzeltem be mert aludni sem tudtam egy napot a görcsöléstől és a mellfájástól, de 3 napig tartott csak. A mellszurka megmaradt de a hasam már nem fáj :( Pedig reménykedtem
2016. jún. 11. 13:19
5/11 anonim válasza:
4# ahany ember annyiféle test , maskepp mukodhetsz/ hetünk.:)
2016. jún. 11. 13:20
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem kizárt! 5. nap is elkezdődhet! 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt! Utána kezdődik a beágyazódás ami eltart még öt napig kb. Nekem már ovuláció után 9 nappal halvány pozi volt a teszt, és tutira tudtam a fogantatást! Tehát lehetséges, de nem jelenti feltétlenül azt, hogy görcsölgetsz! Mondjuk nekem pont 5 nappal ovu után kezdődött a görcsölgetés! Tesztelj egy hét múlva kb és kiderül!
2016. jún. 11. 13:23
7/11 anonim válasza:
7-el ovu után még talán (mivel nem csak a vége érezhető hanem napokig is lehet görcsölni) de ha csak 5 napja volt ovud akkor nem hinném. Minimum 7 nap ovu után.
2016. jún. 11. 13:33
8/11 anonim válasza:
4-es, 3 napig görcsöltem 7-8-9. dpon (legalább annyira mint mikor már meg is jött a menzeszem) aztán elmúlt. Nem jött meg a menzeszem, a beágyazódást éreztem.
2016. jún. 11. 13:35
9/11 anonim válasza:
Ezert irtam h mindenki mas . Van aki nem erzi van aki igen.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!