Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 nap múlva lehet beágyazódás?

7 nap múlva lehet beágyazódás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

7 napja történt egy védekezés nélküli aktus párommal.

Ma egész nap mensis görcsöket érzek, peteérésem nem lehet mert elvileg már volt, hőm szerint öt napja.(azóta is fent van)

Szerintetek lehet beágyazódás?

Valaki tapasztalt hasonlót?

Köszönöm

2016. jún. 11. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%

Kizart!!!

7napig vandorol. 5-7nap a beagyazodas.:)

Attol h egy baleset volt ne kepzelj be dolgokat. Vagy ne fogd erre. Lehet h maskoris volt ilyen de nem figyelted a tested. Annyi mindent lehet eszrevenni ha figyelsz. Es az ember azthiszi ez uj. Kozben csak addig nem erdekelte ugymond.:)

Aktustol szamitva 12-14nap a folyamat. Utana Erdemes tesztelni. Mikor volt ovualciod?

2016. jún. 11. 13:13
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi :) Igen lehet hogy beképz csak!

Öt napja volt és két nappal előtte voltunk együtt.

2016. jún. 11. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
2nappal ovulacio elott voltatok egyutt? Mert az dob az eselyen...:/
2016. jún. 11. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Én pont ugyan így vagyok, csakhogy tuti nem képzeltem be mert aludni sem tudtam egy napot a görcsöléstől és a mellfájástól, de 3 napig tartott csak. A mellszurka megmaradt de a hasam már nem fáj :( Pedig reménykedtem
2016. jún. 11. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
4# ahany ember annyiféle test , maskepp mukodhetsz/ hetünk.:)
2016. jún. 11. 13:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kizárt! 5. nap is elkezdődhet! 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt! Utána kezdődik a beágyazódás ami eltart még öt napig kb. Nekem már ovuláció után 9 nappal halvány pozi volt a teszt, és tutira tudtam a fogantatást! Tehát lehetséges, de nem jelenti feltétlenül azt, hogy görcsölgetsz! Mondjuk nekem pont 5 nappal ovu után kezdődött a görcsölgetés! Tesztelj egy hét múlva kb és kiderül!
2016. jún. 11. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
7-el ovu után még talán (mivel nem csak a vége érezhető hanem napokig is lehet görcsölni) de ha csak 5 napja volt ovud akkor nem hinném. Minimum 7 nap ovu után.
2016. jún. 11. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
4-es, 3 napig görcsöltem 7-8-9. dpon (legalább annyira mint mikor már meg is jött a menzeszem) aztán elmúlt. Nem jött meg a menzeszem, a beágyazódást éreztem.
2016. jún. 11. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezert irtam h mindenki mas . Van aki nem erzi van aki igen.:)
2016. jún. 11. 13:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Kb.jövő hét vége felé teszteljek igaz?

2016. jún. 11. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!