Sasszeműek segítségét kérem. Megnéznétek a tesztem?
Az alsó x-epilen látok egy halvány második vonalat, már a tegnap reggelin is láttam, ma egy fokkal jobban látom, de még mindig ilyen kis halványka.
Mivel azt olvastam itt több kérdésben is, hogy mikor az x-epil halvány volt a facelle már erős, csináltam egy facelle-t is, de azon meg semmi.
Elméletileg holnap kellene megjönnie, gyakorlatilag fogalmam sincs, mert alapból hosszabb, és nem pontos 32-40 napos ciklusaim vannak. Mivel ez alapvetően nem próbálkozós hónap volt, ezért ovutesuzteket nem csináltam, fogalmam sincs mikor volt pontosan ovum.
Ma is ott van a vonal, ma is időn belül, de halványabb, mint tegnap. Igaz éjszaka kétszer is kellett pisilnem. :-\
Lehet csak ki fogtam egy rossz szériát, vagy még nagyon az elején vagyok. Jajj de ideinek mindenkit most, akinek pontos ciklusa van. :-D
Én meg téged hogy éegalább van csíkod ;)
Na drukkolok nagyon!!
:)
Vagy csak képzelődök. Tiszta idiótának érzem magam, nyilván az is vagyok. :)
Dehogy is, én pl mikor dolgoztam (egészségügy) és valaki odahozott nekem egy szétszedett terheségi tesztet, vagy egy látszólag full negatívat hogy ha átvilágítja ott a csík mindig kiakadtam ...
Erre tegnapp azon kaptam magam hogy itt fordítgatom már vagy 5 perce mert egy bizonyos szogben van ott valami...
Na ;)
Gyorsan ki is dobtam mikor rájöttem mit csinálok ;) Én ráfogom a hormonokra ;)
Alig erősödött. Nem értem. Időn belül azonnal ott van, 4 napja minden nap.
És gépen szintén nem, csak telefonon látszik.
Még 2 napig volt utána halvány vonal, aztán szombaton megjött.
Ami fura, hogy már tegnap is elég volt egy tisztasági betét, olyan gyenge a vérzés. A másik, hogy mindig fáj a mellem ciklus második felében, és mikor megjön elmúlik, és most továbbra is nagy és fáj. Remélem nincs valami jó kis hormonzavarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!