Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sasszeműek segítségét kérem....

Sasszeműek segítségét kérem. Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Az alsó x-epilen látok egy halvány második vonalat, már a tegnap reggelin is láttam, ma egy fokkal jobban látom, de még mindig ilyen kis halványka.

Mivel azt olvastam itt több kérdésben is, hogy mikor az x-epil halvány volt a facelle már erős, csináltam egy facelle-t is, de azon meg semmi.

Elméletileg holnap kellene megjönnie, gyakorlatilag fogalmam sincs, mert alapból hosszabb, és nem pontos 32-40 napos ciklusaim vannak. Mivel ez alapvetően nem próbálkozós hónap volt, ezért ovutesuzteket nem csináltam, fogalmam sincs mikor volt pontosan ovum.

2016. jún. 13. 08:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Negativ. Látszódna halványan a második csik is.
2016. jún. 13. 09:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Az alsó képen mintha lenne valami. Én Facelle tesztet akkor csináltam amikor 2 hete késett a menzim rögtön pozitív lett az X-epil ugyanabból a vizeletmintából full negatív lett. Elmentem dokihoz és megerősítette hogy 5+4 hetes vagyok ;) 8 hetesen volt éppen halványak az X-epil tesztem a többiről már leugrott a második csík olyan erős pozitív volt ;) Drukkolok neked ;)
2016. jún. 13. 09:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Izgulok, mert nagyon örülnék neki. Majd holnap is tesztelek, remélem akkor már jobban fog látszani.
2016. jún. 13. 10:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Ma is ott van a vonal, ma is időn belül, de halványabb, mint tegnap. Igaz éjszaka kétszer is kellett pisilnem. :-\

Lehet csak ki fogtam egy rossz szériát, vagy még nagyon az elején vagyok. Jajj de ideinek mindenkit most, akinek pontos ciklusa van. :-D

2016. jún. 14. 07:36
 15/20 anonim ***** válasza:

Én meg téged hogy éegalább van csíkod ;)

Na drukkolok nagyon!!

2016. jún. 14. 08:05
 16/20 A kérdező kommentje:

:)

Vagy csak képzelődök. Tiszta idiótának érzem magam, nyilván az is vagyok. :)

2016. jún. 14. 09:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Dehogy is, én pl mikor dolgoztam (egészségügy) és valaki odahozott nekem egy szétszedett terheségi tesztet, vagy egy látszólag full negatívat hogy ha átvilágítja ott a csík mindig kiakadtam ...

Erre tegnapp azon kaptam magam hogy itt fordítgatom már vagy 5 perce mert egy bizonyos szogben van ott valami...

Na ;)

Gyorsan ki is dobtam mikor rájöttem mit csinálok ;) Én ráfogom a hormonokra ;)

2016. jún. 14. 09:39
 18/20 A kérdező kommentje:

Alig erősödött. Nem értem. Időn belül azonnal ott van, 4 napja minden nap.

[link]

És gépen szintén nem, csak telefonon látszik.

2016. jún. 15. 08:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Az utolsön valami látszik. mi történt azóta?
2016. jún. 20. 18:34
 20/20 A kérdező kommentje:

Még 2 napig volt utána halvány vonal, aztán szombaton megjött.

Ami fura, hogy már tegnap is elég volt egy tisztasági betét, olyan gyenge a vérzés. A másik, hogy mindig fáj a mellem ciklus második felében, és mikor megjön elmúlik, és most továbbra is nagy és fáj. Remélem nincs valami jó kis hormonzavarom.

2016. jún. 21. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!