Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sasszeműek segítségét kérem....

Sasszeműek segítségét kérem. Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

[link]

Az alsó x-epilen látok egy halvány második vonalat, már a tegnap reggelin is láttam, ma egy fokkal jobban látom, de még mindig ilyen kis halványka.

Mivel azt olvastam itt több kérdésben is, hogy mikor az x-epil halvány volt a facelle már erős, csináltam egy facelle-t is, de azon meg semmi.

Elméletileg holnap kellene megjönnie, gyakorlatilag fogalmam sincs, mert alapból hosszabb, és nem pontos 32-40 napos ciklusaim vannak. Mivel ez alapvetően nem próbálkozós hónap volt, ezért ovutesuzteket nem csináltam, fogalmam sincs mikor volt pontosan ovum.

2016. jún. 13. 08:00
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Na a feltöltött képen meg nem látom. Pedig forgatni sem kell, meg fény felé tartani, egyértelműen ott van. :(

Ááá, lehet hogy csak képzelődök.

2016. jún. 13. 08:02
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sajna nem látok két csíkot egyiken se. Ez persze még nem jelent semmit. Ha nem jön meg sztem 2 nap múlva próbálj csinálni egy Gabriel tesztet. Nekem az nagyon bejött (sose volt fals eredmény)
2016. jún. 13. 08:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezeken nem látok semmit, az én tesutem is ilyen ;(

De suerintem én valami ptikai csalódásként odalátom ;(

2016. jún. 13. 08:04
 4/20 A kérdező kommentje:
Már én is azt hiszem hogy optikai csalódásként látom, de ha nagyon akarom látni, akkor csak odalátnám a másikra is, ott meg biztosan látom, hogy semmi sincs.
2016. jún. 13. 08:06
 5/20 anonim ***** válasza:

Lehet más a színzelítettsége ;)

Drukkolok. Én 16ra nem várom, az nap teggel még megpróbálok egy tesztet hátha ;S

2016. jún. 13. 08:09
 6/20 A kérdező kommentje:
Viszont reményt ad, hogy a kisfiam is úgy született, hogy a férjem azt mondta, hogy csak beképzelem a második csíkot, kb. 3 nap telt el, mire látta ő is. :)
 7/20 A kérdező kommentje:
Én is szorítok nektek is. :)
 8/20 anonim ***** válasza:
A fimmal nekem a nem várt napján erős pizi volt ezért mertem próbálkozni, na meg mert cefetül vagyok. Elégé görcsöl a hasam na nem baj így legalább be merek venni valami gyógyszert ;)
2016. jún. 13. 08:16
 9/20 anonim ***** válasza:
Én negatívnak látom:(
2016. jún. 13. 08:41
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Telefonnal fényképeztem, és a telefon képernyöjén is látom, csak ha átteszem gépre itt nem. :/ Na mindegy pár nap és úgyis jobban fog látszani. :)
2016. jún. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!