Lehet belőle gond?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdem az elejen, lett egy új kapcsolatom, el is jött az első sex ideje, én hülye meg előtt nap este 2x is kivertem hogy tovább bírjam majd. Annyira izgultam hogy nesüljek fel hogy mégis csak ez lett a vége. Felallt ráhúztam a gumit, de betenni mar nem tudtam..(elozo baratnomnel ugyanigy jartam, ugyhogy most nem is ez a lenyeg) viszont ezutan lehuztam a gumit es jol osszetekeredtunk a baratnommel es odadorzsoltem a puncijahoz, el nem elveztem, de ugye elovaladek lehetseges hogy oda kerulhetett a kornyekre. Elozo kapcsolatomba annyira felosek voltunk mindketten hogy meg ilyen sem fordult elo mert vagy o volt bugyiba vagy en alsoban ilyenkor. Ő mar joval batrabb es mondta hogy probaljam meg gumi nelkul betenni, de én azt nagyon nem mertem. Meg ettol is idegesebb vagyok egy kicsit. Szóval szerintetek lehet ennyitol terhes? Azt mondta 29 én kéne megjonnie neki, a középido akkor az olyan 14 lehet..az eset pedig 11 en volt. Mit gondoltok? Kérném a röhögni vágyókat máshova menjenek.
2016. jún. 12. 07:05
 1/2 anonim ***** válasza:
A dörzsitől szerintem nem lesz terhes, de egy ilyen után érdemes megmosnod, és akkor nem aggódsz. És tudom, nem kérted, de egy jó tanács, mert ezt elég érdekesen rakta össze a természet: az erekció paraszimpatikus, az ejakuláció szimpatikus idegrendszer. Tehát ha nagyon akarod, hogy felálljon, nem fog, ha nem akarsz elmenni elfogsz, tehát csak lazán.
2016. jún. 12. 07:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem tetted be, nem lehet terhes. Előváladéktól nagyon is lehet terhes, ezt sajnos sokan nem tudják, főként a fiatalabb fiúknál, férfiaknál van az, hogy előváladék sok életképes spermiumot tartalmaz.

De nálatok nem áll fenn az az eset, hogy bent lett volna, ha jól értettem. Tehát ezáltal terhes sem lehet.

A barátnődtől az nagy butaság volt, hogy azt mondta ne vegyél fel óvszert, mivel abszolúte tapasztalatlan vagy az ejakuláció visszatartásában, ez bizony a későbbiekben gondot jelenthet, ettől már lehet terhes :D

A gumi azért is jó, mert irtózatosan terjednek a betegségek (most nem akarok ebbe belemenni), de pl. egy HPV egy lánynak marhára nem jó... A férfi ebben az esetben "csak" hordozó, illetve a nem durvábbikat kapja el, ami nem halálos, "csak" undormány szemölcsök nőnek itt-ott rajta...

2016. jún. 12. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!