Gond lehet belőle? Ártok evvel neki?
Második válaszolónak.
Szóval elhatároztuk a férjemmel, hogy szeretnénk kistesót a 10 hónapos fiunk mellé. Tehát próbálkozunk :) ergo lehet, hogy már ott van a pocakomban a bébi viszont még nem tudunk róla.Viszont a kicsinkkel aki 10 hónapos aktívan kell foglalkozni. Az egyik ilyen "foglalkozás" a gimnasztikai labdás dolog(amit a kérdésben leírtam)
Így érthetőbb?? :))
Dehogy lesz baj. :-)
Egyszer írta iss valaki, hogy a nagymamája lány koréban teherbe esett falun. Nagy szégyen volt neki, el akarta csinálni, a legnehezebb munkkat végezte a mezőn. nem lett semmi baja.
Extréám példa volt, tudom, de ennyitől semmi baja nem lesz a babának. Pláne akkor nem, amikor még olyan nagyon pici, csak egy sejtcsomó, szinte még be sem ágyazódott, csak szabadon lebeg a petevezetőben vagy a méhben. A méh nagyon biztonságos hely a számára, annél sokkal többet kibír, mint hogy a kisfiad nekidől a hasadnak.
Köszi a válaszokat :)
Gondoltam egy kérdést megér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!