Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ezek csak valami erős...

Ugye ezek csak valami erős pms tünetek és nem terhességre utal?

Figyelt kérdés

16kára várom, napig görcsölt a hasam és akkor majd le szakadt a mellem is, de ez tegnap elmúlt, most már csak nehéznek vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg tehát máshogy érzem ott lent magam a z egyik mellembe pedig olyan mintha kést szurkálnának.

2-án volt egy kis balesetünk a párommal, elszakadta gumi és totálba ment, minden mire észrevettük. Külföldön tartózkodtunk így esemény utánit sem tudtam szerezni :(

Ugye ez csak pms

2016. jún. 11. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A pms miert lenne jo? Soha nem akarsz gyereket?
2016. jún. 11. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:
átfogalmazom bocsánat, menstruáció előtti tünetek
2016. jún. 11. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondod?:D es Te naivan azt gondolod h az normalis es mindenkinek pms. E van es ez egyszeruen csak a menesz elotti tunet?:)

Mindegy bocsi h megakavartam a dolgokat

Szerintem ne aggòdd túl!:) nem hinnem h terhes vagy /vagyis alacsony az esélye.

Vannak nekemis hónapok, amikor mashogyan erzem magam elotte. Maskor pedig semmi es amikor megjon nagyon rossz. :/

2016. jún. 11. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Pont a legtermékenyebb időszakban voltatok együtt "totálba". Bármi lehet.

Szerintem pms-nek nagyon korai, de az is okozhatja, hogy aggódsz, figyeled a tüneteket.

Én pont ellenkezőleg vagyok, mint te, szeretném, ha terhes lennék, és azért figyelem :)

Ebben a hónapban pont ilyen tüneteim voltak, biztos voltam benne, hogy összejött, de mégsem.

Szóval, biztosat csak a mensi elmaradásakor fogsz tudni, addig meg ne aggódj, mert már felesleges. Sokan vagyunk itt, akik hónapok-évek óta védekezés nélkül szexelünk + mindent bevetünk, hogy termékenyek legyünk és mégsem. Hátha Te is így leszel ebben a hónapban :)

2016. jún. 11. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Az az igazság ezek a tünetek olyan erősek voltak hogy nm lehetett nem észrevenni, a napi tevékenységembe bezavartak. A többi ami van arra már én is azt mondom hogy bebeszélésbe bőven belefér (fáradt vagyok, kedvetlen, pisilni járok, a másik dolog meg már napok óta nem jön, émelygek stb persze simán lehetek beteg is.)

Köszönöm egyébként megnyugtat hogy neked is volt ilyen és mégsem baba volt!

2016. jún. 11. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!