Ugye ezek csak valami erős pms tünetek és nem terhességre utal?
16kára várom, napig görcsölt a hasam és akkor majd le szakadt a mellem is, de ez tegnap elmúlt, most már csak nehéznek vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg tehát máshogy érzem ott lent magam a z egyik mellembe pedig olyan mintha kést szurkálnának.
2-án volt egy kis balesetünk a párommal, elszakadta gumi és totálba ment, minden mire észrevettük. Külföldön tartózkodtunk így esemény utánit sem tudtam szerezni :(
Ugye ez csak pms
Nem mondod?:D es Te naivan azt gondolod h az normalis es mindenkinek pms. E van es ez egyszeruen csak a menesz elotti tunet?:)
Mindegy bocsi h megakavartam a dolgokat
Szerintem ne aggòdd túl!:) nem hinnem h terhes vagy /vagyis alacsony az esélye.
Vannak nekemis hónapok, amikor mashogyan erzem magam elotte. Maskor pedig semmi es amikor megjon nagyon rossz. :/
Pont a legtermékenyebb időszakban voltatok együtt "totálba". Bármi lehet.
Szerintem pms-nek nagyon korai, de az is okozhatja, hogy aggódsz, figyeled a tüneteket.
Én pont ellenkezőleg vagyok, mint te, szeretném, ha terhes lennék, és azért figyelem :)
Ebben a hónapban pont ilyen tüneteim voltak, biztos voltam benne, hogy összejött, de mégsem.
Szóval, biztosat csak a mensi elmaradásakor fogsz tudni, addig meg ne aggódj, mert már felesleges. Sokan vagyunk itt, akik hónapok-évek óta védekezés nélkül szexelünk + mindent bevetünk, hogy termékenyek legyünk és mégsem. Hátha Te is így leszel ebben a hónapban :)
Az az igazság ezek a tünetek olyan erősek voltak hogy nm lehetett nem észrevenni, a napi tevékenységembe bezavartak. A többi ami van arra már én is azt mondom hogy bebeszélésbe bőven belefér (fáradt vagyok, kedvetlen, pisilni járok, a másik dolog meg már napok óta nem jön, émelygek stb persze simán lehetek beteg is.)
Köszönöm egyébként megnyugtat hogy neked is volt ilyen és mégsem baba volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!