Magzat súlya kevés vagy sem?
31 hetes + 6 napos vagyok ma voltam ultrahangon, az orvosom azt mondta hogy 1600 és 1700 gramm között van a súlya és hogy kisebb mint az átlag...de nem baj nem lesz nagy baba.De persze sikerült elültetni a bogarat a fülembe, azt is mondta 200-250 grammal kisebb az átlagnál.
Mi a vèleményetek?Nektek hasonló korban milyen súlyú volt a babátok?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Az én fiam 33 hétre született 1400grammal. Előző napokban 3 orvos is 2500gramm körülire saccolta, ennyit a súly mérésről. Egyébként ez egy 28 hetes magzat súlyának felelet meg.
Tehát szerintem a te babád nem kicsi
utolsó, uh, nagyon elmérték :( mi lett vele, mennyit voltatok kórházba, maradt valami a koraszülésből?
valami gond volt, hogy nem hízott már a pocakban?
4es vagyok remélem engem kérdeztél :)
Toxémiám volt de már 24 héttől bent feküdtem.,így jó korán kaptam tüdőérlelőt . Igazából akkora sok probléma lett (fehérje a vizeletben, rossz nst, egy hete nem növekedett és ami a legjobban izgatta az orvost eltűnt a köldökzsinór alig tudott áramlást mérni, jól magára tekerte)
4 hetet voltunk bent összesen, Igazából szerencsére csak híznia kellett. 2 éves most elvileg semmi baj, :) Eddig csak egyszer volt beteg például szóval immunrendszerileg sincs gond. :)
4es! igen, téged kérdeztelek, mikor írtam még te voltál az utolsó... :) bár az "utolsó" válasz se szívderítő :(
de örülök, hogy minden rendben van, jó ilyet olvasni! :)
vigyázz nagyon a kis harcosodra, sok egészséget nektek! :)
Szintén 4es ;)
Hát pontosan nem tudom nekem már 12hetesen magas vérnyomést mértek én is szedtem dopegytet a 20hétől. Majd fentebb kellett emelni az adagot 24hetesen mert 180 volt a.vérnyomásom, akkor a dokim azt mondta jobb nekünk ha figyel ránk és befektett. Azt tudom hogy 3 dolog ha egyszerre megvan akkor biztos a toxémia ez a magas vérnyomás, fehérje vizelés és a vizesedés. Nekem fehérje 32 hetesen jelent meg de nem lett nagy mennyiség igazából nem is lépte át a határt. Vizesedni 30-31hetesen kezdtem a gyógyszerekkel a vérnyomásom rendben volt. Igazából ahogy írtam a döntő a köldök zsinór és a mozgás lasulás volt. Amikor kivették az első mondata az orvosnak ez volt "jó hogy így döntöttünk... a köldökzsinót rajta volz a bal lábán derekán és a nyakán kétszer. Örök hálém a dokimnak. De kérdező ez ritka eset ne agyalj ilyeneken, figyelnek az orvosok ha miniüális baj van lépnek. Csak élvezd a babavárást és sok pihi, folyadék nyugalom! Nem ijesztegetni akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!