Magzat becsült súlya lehet téves?
Figyelt kérdés
33. héten 2 kg-ra becsülték uh-n, de nagyon nagy a hasam, óriási. A becsült méret szerint pont megfelel a korának, viszont a rokonok és ismerősök szerint 4-5 kg lesz.2016. jún. 3. 14:26
1/9 anonim válasza:
Fél-egy kilós tévedések is lehetnek a végére, mert a mérések hozzávetőlegesek, pontatlanok.
A rokonaid meg jósdát is nyithatnának...
2/9 anonim válasza:
A becsület értékek csak igen ritkán közelítik a valóságot, általában tévesek.
A rokonok meg mindig "óriásbébiket" jósolnak - velük bégképp nem érdemes foglalkozni.
3/9 anonim válasza:
A has mérete, és a baba mérete nem függ össze. Ránézésre nem lehet megmondani, hogy mekkora lesz a baba. A becsült súlyt is csak a mért értékek alapján következtetik ki. A példa kedvéért. A becsült súly alapján 4 kg-mal kellett volna a kislányomnak megszületnie. 3140 g volt. A hasam pedig órási volt, mivel ő a harmadik gyerekem.
4/9 Lencsibaba0121 válasza:
Ó, a has mérete nincs összefüggésben a baba méretével. Nekem óriási hasam volt, 34, héten császároztak sürgősséggel, de akkor már akkora voltam, mint egy bálna.... azt mondta mindenki, hogy óriási gyerek van bent, ehhez képest nem volt 3 kg se! :)
5/9 anonim válasza:
Az UH is egy nagyon erős a tipp. A rokonaidnak meg röntgenszemük van...
6/9 anonim válasza:
32 hetesen a gyerekorvosunk nem engedett el receptek nelkul,mert ugy neztem ki,mint aki mindenoras..azt mondta,h tuti el van számolva...34 hetesen a vervetelen sokkoltam a novereket a terhessegem koraval,ok sem igazan akartak elhinni,hogy mennyi van meg vissza...39 hetesen 3350grammal szuletett a lanyom ez azert messze van az oriasbebitol,ja es par nappal elotte uh-n 2700 gramm korulire saccoltak...a hasmeret alkati kerdes
7/9 anonim válasza:
38.héten 2790nek mérték a fiamat, pont rá egy hétre megszületett 4400al ;)
8/9 anonim válasza:
39.héten 2744 grammra becsülték a lányom,pontosan egy hétre rá megszületett 3380 grammal.A has mérete semmit nem jelent.Nekem végig kicsi hasam volt,3 héttel szülés előtt készült képen ülve semmi nem látszott.
9/9 anonim válasza:
babád 3,5 kg átlagos lesz,uh adatok sulyba eltérnek sokkal,meg has méret nem mérvadp. nagy hasba pici baba ksi hasba nagy baba,meg nagy hasban agy baba is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!