Ha terhes tünetek vannak akkor üár a tesztnek is kell mutatnia? Tehát ha negatív akkor nincs baba igaz?
Nem tudom mikor van peteérésem csak kb, a ciklus.hu alapján ami 3ára tette, de az utóbbi hónapban sokat csúszott. Szóval az lenne a kérdésem ja véletlenül előbb volt akkor lehetnek tüneteim, és ha vannak és azok akkor a teszt már kimutatja hiába vagyok 6dpon igaz?
Görcsöl a hasam menszi szerűen épp elég erősen hogy a kényelmetlen legyen, szúr feszül a mellem olyan telepakolt érzés nem folyamatosan de van amokor órákig egy kőnek érzem, komfort érzetem nulla, és émelygek .
Ha holnap reggel csinálok tesztet és negatív akkor megnyugodhatok hogy valami más igaz?
Szia!
pms tünetek is lehetnek.
Én hónapok óta így vagyok...sokat émelygek, hányingerem van,és mindjárt megjön érzésem napokkal előtte. pedig évekig nem volt ilyen tünetem :)
de a mensi megjön.
ja, és voltam terhes már...akkor jóval később jelentkeztek a terhestünetek.
Áá menses még nagyon sokára várható 14és 18 közé.
Csak még ilyenem soha nem volt , ennyire intenzíven ennyire korán pms tünet...de remélem tényleg csak valami hormon játék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!