Akiknel meg nem jon ossze a baba hogy erzitek magatokat? Ugy erzem hogy kezdek megbolondulni hogy nekem meg nem jon ossze! Mind csak arra gondolok!
8 hónap után orvoshoz mentem, kiderült, h természetes úton nem lehet gyerekünk. Még jó, h észnél voltam és nem hallgattam a sok "majd jön, ha jönni akar" meg "a baba tudja, mikor kell jönnie", "ne görcsölj rá, csak várjál szépen türelmesen, neked is lesz" jó tanácsra.
Amikor megtudtuk, adtunk magunknak egy kis időt, h összeszedjük magunkat, elmentünk lombikra, ami elsőre sikeres volt.
Kérdező, kivizsgálás, ez a legfontosabb, mert lehet, h sohanapjáig várhatnál, a hónapok-évek meg csak telnek. Cselekedjetek, míg rá nem megy a kapcsolatotok, egészségetek.
A fenti lózungokat csak olyanok hangoztatják, akiknek nem kellett várniuk, csak kigondolták, h gyerek kell és lett.
Szia mi 6 évet vártink a babánkra meg tudlak érteni benneteket akiknek nem sikerült. Nagyon sokat ráelrörcsöltem hogy miért nem jön más meg rá ül az ágyra
és pufff terhes nagyon megviselt mikor mindig megjött de egyszer már ugy voltam vele ha nem jön a baba akkor nem jön és rá 7 hónapra jött a csoda. Kitartást kívánok tudom milyen érzés és mielőbbi pozitív tesztet kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!