Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknel meg nem jon ossze a...

Akiknel meg nem jon ossze a baba hogy erzitek magatokat? Ugy erzem hogy kezdek megbolondulni hogy nekem meg nem jon ossze! Mind csak arra gondolok!

Figyelt kérdés

2016. jún. 8. 19:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
? vagyis utolso ezt hogy ertelmezed?
2016. jún. 9. 05:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia. En epp ma reggel kaptam idegosszeomlast mar. 28.honapja hogy nem jon a baba. Mar beleorulok. Azt hittem ez a honap sikerrel jar. Olyan tuneteim voltak mint meg soha. Hom szepen fent volt. Errre ma megjott megint. Teszt negativ mert azert csinaltam egyet. Mar nem birom idegekkel..... Nagyon rossz. Es a legrosszabb a parom feladta........
2016. jún. 9. 08:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Fél évig nem sikerült, amikor elhatároztam, hogy elmegyek kivizsgáltatni magam önköltségen. Nagyon megérte, várhattunk volna örökkön-örökké a gyerekre, ha nem jönnek rá néhány bajra, és belehaltam volna belül.
2016. jún. 9. 09:32
 14/15 anonim ***** válasza:

8 hónap után orvoshoz mentem, kiderült, h természetes úton nem lehet gyerekünk. Még jó, h észnél voltam és nem hallgattam a sok "majd jön, ha jönni akar" meg "a baba tudja, mikor kell jönnie", "ne görcsölj rá, csak várjál szépen türelmesen, neked is lesz" jó tanácsra.

Amikor megtudtuk, adtunk magunknak egy kis időt, h összeszedjük magunkat, elmentünk lombikra, ami elsőre sikeres volt.

Kérdező, kivizsgálás, ez a legfontosabb, mert lehet, h sohanapjáig várhatnál, a hónapok-évek meg csak telnek. Cselekedjetek, míg rá nem megy a kapcsolatotok, egészségetek.

A fenti lózungokat csak olyanok hangoztatják, akiknek nem kellett várniuk, csak kigondolták, h gyerek kell és lett.

2016. jún. 9. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia mi 6 évet vártink a babánkra meg tudlak érteni benneteket akiknek nem sikerült. Nagyon sokat ráelrörcsöltem hogy miért nem jön más meg rá ül az ágyra

és pufff terhes nagyon megviselt mikor mindig megjött de egyszer már ugy voltam vele ha nem jön a baba akkor nem jön és rá 7 hónapra jött a csoda. Kitartást kívánok tudom milyen érzés és mielőbbi pozitív tesztet kívánok.

2016. jún. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!