Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba projektre hatással lehet?

Baba projektre hatással lehet?

Figyelt kérdés
Az egyik mellemből enyhe nyomásra sárgás színű folyadék jön.Tavaj voltam nőgyogyásznál emiatt de nem irt fel semmit nem adott elfogadható választ a miértre :) mivel közel egy éve próbálkozunk babával,tudni szeretném hogy ennek lehet a köze a sikertelenséghez?
2016. jún. 8. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már 1 éve próbálkoztok sikertelenül, akkor már régen ki kellett volna vizsgáltatni magatokat, ott a mellszivárgásra is választ kaphatnál.
2016. jún. 8. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűség szerint magas prolaktin szint áll a háttérben. Menj endokrinológushoz, a hormonok az ő szakterülete, nem a nőgyógyászé.
2016. jún. 8. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

ilyen sárgás folyadék(ez ilyen előtej egyébként) nekem is jön a mellemből. mondjuk nekem a fogamzásgátló szedése alatt jött ki kb 6 éve és azóta is megmaradt. már minden orvost megjártam, de sehol nem tudtak segíteni. a laborok normálisak, mr szintén és a ciklusom is olyan mint a tankönyvekben. amit erre szoktak adni gyógyszerek, azok meg nálam semmit se segítettek.

amit tudok tanácsolni, hogy nőgyógyásszal vagy endokrinológussal csináltass egy teljes hormonpanelt. ha meg van emelkedve a prolaktin, az nagyban megnehezíti a teherbeesést.

2016. jún. 8. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet a szivárgás, érdemes utánajárni. Előfirdulhat prolaktin hormon túltengés (ennek egyik tünete a tejcsorgás), az pedig hatással lehet a peteérésre, pontosabban fogalmazva: meggátolja a peteérést, ezért jó tisztázni, hogy erről van-e szó.
2016. jún. 8. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 8. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!