Baba projektre hatással lehet?
Figyelt kérdés
Az egyik mellemből enyhe nyomásra sárgás színű folyadék jön.Tavaj voltam nőgyogyásznál emiatt de nem irt fel semmit nem adott elfogadható választ a miértre :) mivel közel egy éve próbálkozunk babával,tudni szeretném hogy ennek lehet a köze a sikertelenséghez?2016. jún. 8. 15:45
1/5 anonim válasza:
Ha már 1 éve próbálkoztok sikertelenül, akkor már régen ki kellett volna vizsgáltatni magatokat, ott a mellszivárgásra is választ kaphatnál.
2/5 anonim válasza:
Nagy valószínűség szerint magas prolaktin szint áll a háttérben. Menj endokrinológushoz, a hormonok az ő szakterülete, nem a nőgyógyászé.
3/5 anonim válasza:
ilyen sárgás folyadék(ez ilyen előtej egyébként) nekem is jön a mellemből. mondjuk nekem a fogamzásgátló szedése alatt jött ki kb 6 éve és azóta is megmaradt. már minden orvost megjártam, de sehol nem tudtak segíteni. a laborok normálisak, mr szintén és a ciklusom is olyan mint a tankönyvekben. amit erre szoktak adni gyógyszerek, azok meg nálam semmit se segítettek.
amit tudok tanácsolni, hogy nőgyógyásszal vagy endokrinológussal csináltass egy teljes hormonpanelt. ha meg van emelkedve a prolaktin, az nagyban megnehezíti a teherbeesést.
4/5 anonim válasza:
Sok minden lehet a szivárgás, érdemes utánajárni. Előfirdulhat prolaktin hormon túltengés (ennek egyik tünete a tejcsorgás), az pedig hatással lehet a peteérésre, pontosabban fogalmazva: meggátolja a peteérést, ezért jó tisztázni, hogy erről van-e szó.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 8. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!