Gyakran járok pisilni, a mellei meg vannak duzzadva és egész nap ennék lehetek terhes?
Sajnos ez ismerős.
Nálam volt már pár ciklusban, hogy sűrűbben jártam pisilni nagyobb étvágyam volt mensi előtt(édesség kívánása) mégsem lett baba bár nem is gondoltam rá. A viszketés pedig nem terhes tünet,ha továbbra is fennáll akkor a helyedben nőgyógyászhoz mennék.
Pont most HSG előtt találtak a kenetemben baktériumot és nálam viszketéssel indult. Pedig annyira vigyázok magamra.
Nekem csak egyszer volt olyan, hogy éjjel is felkeltem szinte óránként pisilni , na az egészen más volt. A melleim soha azelőtt úgy nem fájtak és a hasam alja is nagyon feszült olyan erősen szintén nem éreztem még előtte. Végül mensi darabosan, erősen jött meg. Ami szintén fura volt. Ez egyszer voltak olyan tüneteim amikor azt mondtam hogy lehetett baba :( de nem maradt velem. És sajnos azóta sem sikerül ennek már egy éve ha nem több.
Kívánok nálad mielőbbi pozitív tesztet. De ezek szokványos mensi előtti tünetek is lehetnek,de kinél hogy. A mensivel dől el minden . Én úgy vagyok vele ha egyértelmű jeleket veszek észre magamon és elmarad mensi akkor már gyanakodhatok . Addig nem áltatom magamat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!