Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez probléma?

Szerintetek ez probléma?

Figyelt kérdés
Szexeltem egy lánnyal elég fiatalok vagyunk de ismerjük egymást nem használtam óvszert de úgy érzem időbe kihúztam... Szóval a lényeg hogy másnap nagyon rosszul lett a lány hányingere van és fáj a feje sok alkoholt ivott de én attól félek nem voltam elég óvatos. Mi lehet a baj? Terhes lett?

2016. jún. 5. 21:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Írásaid alapján sajnos nagyon nem vagy tisztában a biológiával, és ez okkal lehet minden aggodalmad eredője.

Ha nem volt termékeny időszakban, akkor NINCS MITŐL TARTANOTOK!

2016. jún. 7. 07:24
 22/24 A kérdező kommentje:
Az ovulació előtt két nappal volt de időben vigyáztam, a lány beszedett esemény utáni tablettát ebben reménykedünk.
2016. jún. 7. 15:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Ovuláció előtt két nappal pont hogy termékeny időszak! Az nagyon nem jó. (Tipikusan az ovuláció előtti 2-3 és utána még 1 nap a termékeny, de lehetnek kisebb nagyobb csúszások még egészséges szervezet esetén is, így egy-két napot még érdemes rászámolni.)

Viszont ha vett be a lány esemény utánit, akkor ne aggódj tovább. Az már elég biztos, hogy meggátolja a terhességet.

Viszont tényleg fontold meg inkább a gumi használatát. A megszakítás rizikós módszer, még ha jól csinálod, akkor sem véd biztosan.

2016. jún. 7. 22:13
 24/24 A kérdező kommentje:
Már beszedte és nem aggódunk szóval már minden rendben és fogok is Köszönöm az összes választ és a türelmet amit az én hülye fejem kreált!
2016. jún. 9. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!